Vairuotojas: praleidau, o jis pažeidė kelių eismo taisykles | Kas vyksta Kaune

Vairuotojas: praleidau, o jis pažeidė kelių eismo taisykles

Stopkadras

Nors Kauno vairuotojai ne itin noriai praleidžia persirikiuojančius eismo dalyvius, ne visi yra negeranoriški. Štai kauniečio atsiųstame vaizdo registratoriumi užfiksuotos eismo situacijos aplinkybės gal ir ne itin grubios, vis gi, piko metu dalis vairuotojų ieško trumpesnių ir greitesnių kelių, kaunietis mano ,kad taip elgtis negalima, nes eismo taisyklės ir kelio ženklinimas galioja visada, net ir esant spūstims.

„Per vakarinį piką važiuoju Tvirtovės alėja. Matau, kad iš dešinėse juostos persirikiuoti nori kitas vairuotojas. Aš jį praleidžiu, manydamas, kad jis nori sukti į Kalniečių gatvę. Tačiau jį praleidęs suprantu, kad vairuotojas sugalvojo kirsti ištisinę eismo juostą ir pervažiuoti į kitą gatvės pusę. Būčiau jo nepraleidęs, jei iš anksto žinočiau, ką jis nori padaryti“, – teigia kaunietis, atsiuntęs vaizdo įrašą.

Primename, kad kelio ženklų ar ženklinimo nesilaikymas užtraukia nuobaudą nuo 28 iki 86 eurų. Prieš pažeisdami kelių eismo taisykles įvertinkite, ar sugaištas laikas protokolo rašymui ir nuobauda verti kelių minučių jūsų laiko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA