Nuo tilto nušoko mergina, jos gelbėti skubėję ugniagesiai pateko į avariją | Kas vyksta Kaune

Nuo tilto nušoko mergina, jos gelbėti skubėję ugniagesiai pateko į avariją

Kauno APGV nuotr.

Penktadienio vakarą prasidėjusios nelaimės Kauno nepalieka.

Jau rašėme apie tai, jog penktadienio vakarą pėsčiųjų perėjose buvo partrenkti net keli pėstieji. Mergina dėl sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę, tačiau vyrui medikai padėti nebegalėjo – jis žuvo.

Tuo tarpu šeštadienio rytas prasideda taip pat ne itin maloniu įvykiu. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, jog ties Trijų mergelių tiltu sujudimas: dirba greitosios medicinos pagalbos, ugniagesių gelbėtojų brigados bei policijos pareigūnų ekipažai.

Nuo tilto į Nemuną nušoko mergina, kuri, būdama viduryje Nemuno, ėmė šauktis pagalbos. Laimė, jog jai padėti suspėjo ugniagesiai gelbėtojai – jie į Nemuną įšokusiąją išgelbėjo ir perdavė medikams. Mergina išliko sąmoninga.

Kodėl mergina nusprendė nušokti nuo tilto, kol kas nėra žinoma.

Tiesa, beskubėdami gelbėti merginos ugniagesiai gelbėtojai ir patys neapsiėjo be nelaimingų atsitikimų. Viena jų brigada Mažeikių gatvės ir Juozapavičiaus prospekto sankryžoje pateko į avariją su „BMW“ markės automobiliu.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, lengvasis automobilis sankryžoje suko į kairę, tuo tarpu ugniagesiai gelbėtojai sankryžoje važiavo tiesiai. Ugniagesių gelbėtojų brigada informavo, jog įvykio metu nukentėjo tik automobiliai.

Psichologinės pagalbos tarnybos

Jaunimo linija 8 800 28888
Vaikų linija 116 111
Pagalba moterims 8 800 66366
Vilties linija 116 123

Skambučius į visas linijas apmoka Socialinės apsaugos ir darbo ministerija iš Valstybės biudžeto lėšų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA