Bemiegė naktis Kaune baigėsi: iš kalėjimo pabėgę nusikaltėliai operatyviai surasti (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Bemiegė naktis Kaune baigėsi: iš kalėjimo pabėgę nusikaltėliai operatyviai surasti (atnaujinta)

DELFI nuotr.

Policijos pareigūnai praneša, kad šeštadienio vakarą iš Kauno nepilnamečių tardymo izoliatoriaus – pataisos namų pabėgo trys nepilnamečiai. Visuomenės prašoma padėti kuo skubiau surasti bėglius.

[galerija kiek=””]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalą „Kas vyks Kaune” informavo, kad šeštadienį, iš Kauno nepilnamečių tardymo izoliatoriaus-pataisos namų, esančių Technikos g. 12, Kaune, apie 20.40 val. pabėgo trys vaikinai: L. Č., M. G. ir A. L., visi gimę 1999 m.

Policijos duomenimis, visi trys teisti už vagystes. Iš nepilnamečių tardymo izoliatoriaus jie išėjo labai paprastai – išdaužė lango stiklą.

Bėgliai intensyviai ieškomi, visuomenei gali grėsti pavojus, tad piliečių prašoma pagalbos: pastebėjus asmenis reikia kuo skubiau pranešti policijai numeriu 112.

Atnaujinta 4:20

Kaip portalą „Kas vyksta Kaune” informavo Kauno pareigūnai, vykdantys paieškos operaciją, du jaunuolius pavyko surasti ir sulaikyti. Juos aptiko Jurbarko gatvėje. Pirminiais duomenimis, jie planavo artimiausiu metu sprukti į užsienį. Trečio asmens paieška vykdoma toliau.

Dar atnaujinta 7:40

Kauno policijos viršininkas Darius Žukauskas po bemiegės nakties pranešė, kad surastas ir trečias iš kalėjimo pasprukęs nepilnametis. Jį surado Kalėjimo departamento pareigūnai.

„Dėkojame kauniečiams už pagalbą ir suteiktą informaciją. Visuomenė buvo aktyvi ir jų dėka pavyko operatyviai nustatyti ieškomų asmenų buvimo vietą”, – sakė D.Žukauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA