Eismo nelaimės Kaune: partrenkta mažametė mergaitė ir pagyvenusi moteris | Kas vyksta Kaune

Eismo nelaimės Kaune: partrenkta mažametė mergaitė ir pagyvenusi moteris

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Ketvirtadienio vakarą panašiu metu Kaune įvyko dvi skaudžios nelaimės. Partizanų gatvėje partrenkta per kelią ėjusi mažametė, o V.Krėvės prospekte beteisis vairuotojas parbloškė pėsčiųjų perėja ėjusią moterį.

[galerija kiek=””]

Pirminiais duomenimis, apie 19 valandą Partizanų gatvėje į kelią netikėtai išbėgusią mergaitę parbloškė automobilis. Į įvykio vietą iškart išskubėjo pareigūnai ir gelbėjimo tarnybos.  Liudininkų teigimu, mergaitė ėjo be atšvaitų ir ne per perėją. Sankryža, kurioje galima kirsti kelią: Partizanų/Sartų, pasak liudininkų, nuo įvykio vietos tolokai. Atvykę medikai ją apžiūrėjo ir uždėjo kaklo įtvarą. Spėjama, kad mergaitė sunkesnių sužalojimų nepatyrė.

Prieš 20 valandą Dainavos mikrorajone, V. Krėvės prospekte, per pėsčiųjų perėją ties buvusiu „Saulėtekiu” ėjusią 57 metų moterį kliudė automobilis „Ford Mondeo“, kurį vairavo neturintis teisės vairuoti 24 metų vaikinas. Nukentėjusiai pėsčiajai paskirtas ambulatorinis gydymas. Automobilis po susidūrimo skriejo nevaldomas ir sustojo tik užšokęs ant šaligatvio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA