Avarija Žaliakalnyje: nuo smūgio automobilis vertėsi | Kas vyksta Kaune

Avarija Žaliakalnyje: nuo smūgio automobilis vertėsi

Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša apie eismo įvykį Žaliakalnyje, Zarasų ir Zanavykų gatvių sankryžoje. Nuo smūgio vienas automobilis vertėsi ir liko gulėti ant šono.

„Kaune Žaliakalnyje vėl virto automobilis. Zanavykų- Zarasų gatvių sankryžoje susidūrus automobiliamas vienas apvirto, o kitas vos neužsidegė. Atvykę gelbėtojai užgesino“, – portalui pranešė skaitytojas.

Tiesa, avarija vairuotojams ir keleiviams baigėsi laimingai, abiejuose automobiliuose laiku išsiskleidus oro pagalvėms, rimtesnių sužalojimų pavyko išvengti. Tiesa, „Seat” vairavusi merginas pristatyta į Kauno klinikas.

Įvykio vietoje dirba dvi ugniagesių gelbėtojų brigados, taip pat atvykę greitosios pagalbos medikai bei policijos pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai „Škoda” automobilio vairuotojas nepamatė  šalutinio kelio ženklo, kai tuo metu pagrindiniu keliu važiavusi mergina su „Seat” įvažiavo į sankryžą.

Skaitytojo teigimu, šioje sankryžoje eismo įvykių pasitaiko neretai, vos prieš kelis mėnesius toje pačioje vietoje automobilis trenkėsi į stovėjusį „VW“ ir sustojo atsitrenkęs į namą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA