Kelių erelis su „BMW“ nenorėjo, kad jį aplenktų Kaune | Kas vyksta Kaune

Kelių erelis su „BMW“ nenorėjo, kad jį aplenktų Kaune

Stopkadras

„Kas vyksta Kaune“ redakcija ir vėl sulaukė kauniečių filmuotos vaizdo medžiagos, kurioje užfiksuotas dviejų vairuotojų nesutarimas kelyje. Kaip matoma vaizdo įraše, „BMW“ automobilio vairuotojas pavojingai laviruoja tarp eismo juostų ir nenori į priekį praleisti kito vairuotojo.

Vaizdo įrašą atsiuntęs kaunietis Ignas pasakoja: „Antradienį važiuoju Tunelio gatve, persirikiuoju lenkimui ir už kelių sekundžių atskridęs „BMW“ užkiša kelią ir kerta per stabdžius. Kiek suprantu, jis pralenkė mane ir tikėjosi rasti laisvą antrą eismo juostą. Ne gana to, jis atsidaro langą, bando spjaudyti ir pataikyti ant automobilio, vėliau sugalvoja panaudoti dar vieną ginklą – savo automobilio langų plovimo purkštukus ir išmaudyti mano automobilį.

Pabandžiau privažiuoti iš šono ir pažiūrėti, kas per „erelis“ sėdi už vairo, bet jis visą kelią mane blokavo ir kėlė vieną po kitos avarines situacijas, gaila visko nepavyko nufilmuoti.

Patariu visiems eismo dalyviams įsigyti eismo registratorius, nes jei įvažiuotų tokiam „ereliui“ į automobilio galą, iš paskos važiuojantis vairuotojas liktų kaltas“, – pasakojo kaunietis ir paprašė paviešinti šį nutikimą, kad būtų apsaugoti kiti vairuotojai ir įsidėmėtų šią grėsmę miesto gatvėse keliančią transporto priemonę.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais įvykiais Kaune arba pasidalinti nuomone, praneškite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt arba per specialią formą „Pranešk naujieną“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA