Kaune – stiliaus ir mados desantas iš visos Lietuvos | Kas vyksta Kaune

Kaune – stiliaus ir mados desantas iš visos Lietuvos

Organizatorių nuotr.

Savaitgalį Kaune šurmuliavo mados ir stiliaus renginys „Mados rampa“, okupavęs didelę prekybos miestelio „Urmas“ dalį.

[galerija kiek=”20″]

Bene didžiausio dėmesio sulaukė „Šopturgis“, kuriame akys raibo nuo pačių madingiausių ir stilingiausių drabužių, aksesuarų ir stiliaus detalių, pristatomų pačių kūrėjų ir prekybininkų iš visos Lietuvos.

Keliasdešimt „Šopturgio“ dalyvių išsidėsčiusių ant prekybos miestelio Vakarinės galerijos vienos iš rampų, sutraukė gausybę mada ir stiliumi besidominčių žmonių. Čia buvo galima pamatyti ir įsigyti aukščiausios kokybės vienetinių drabužių, tiesiai iš juos pasiuvusių meistrų rankų.

Akį traukė daugybė rankų darbo stilingų aksesuarų – odinės apyrankės, diržai, varlytės, žiedai, grandinėlės, auskarai ir daugybė kitų. Čia vyko pokalbiai ir diskusijos apie madą ir stilių, mezgėsi pažintys tarp būsimų klientų ir butikų, siuvėjų, dizainerių, papuošalų kūrėjų, prekybininkų.

Greta vyko ir grožio mugė, kurioje buvo galima sužinoti apie naujausias grožio priemones ir jų savybes. Čia pat profesionalūs stilistai kūrė įspūdingas šukuosenas ir makiažą. O specialiai atrinktose „Urmo“ parduotuvėse vyko „Stiliaus ekskursija“, kuriai vadovavo Agnės Jagelavičiūtės suburtos „StiliuSOS“ komandos profesionalūs stilistai. Šios ekskursijos metu iš anksto užsiregistravę dalyviai gali gauti nemažai vertingų konsultacijų stiliaus klausimais.

„Žmonių susidomėjimas rodo, kad mados ir stiliaus dalykai lietuviams yra labai aktualūs. Deja, mūsų tautiečiai šioje srityje yra dar šiek tiek per drovūs ir susikaustę, linkę stebėti viską iš šono, o patys sunkiai įsitraukia į procesą. Tai geriausiai atspindi „Stiliaus ekskursija“, kurioje žmonių daugėja, bet vis tiek ateina mažiau, nei užsiregistruoja. Vis tik matome, kad einame teisingu keliu – tokie renginiai padeda žmonėms atsikratyti įvairių baimių ir atrasti savo stilių“, – sakė viena iš „Mados rampos“ organizatorių, tinklaraščio TryOn.lt autorė Kristina Danilevičė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA