Skolą Lietuvai „Nickelback“ grąžino su kaupu: daugiatūkstantinė minia „kilnojo“ arenos stogą | Kas vyksta Kaune

Skolą Lietuvai „Nickelback“ grąžino su kaupu: daugiatūkstantinė minia „kilnojo“ arenos stogą

delfi.lt 2016/09/10 22:03
R. Tenio nuotr.

Šeštadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenos sienos virpėjo nuo kanadiečių rokerių „Nickelback“ muzikos. Pernai dėl vokalisto ligos grupei teko atšaukti garstroles, tačiau šįmet lietuviai pagaliau sulaukė vienos žymiausių roko grupių koncerto – nickelback’ai parodė, kad dar turi parako.

Bilietai į rokerių koncertą buvo tiesiog iššluoti. Tai įrodo ir prie arenos prieš koncertą besibūriuojanti minia. Nuo itin jaunų, iki gyvenimiškos patirties jau pasisėmusių žmonių – tokia spalvinga minia stojo į eilę, norėdami patekti į savo dievaičių koncertą

Arena šįvakar išties pilnutėlė. Bilietai į „Nickelback“ koncertą buvo tiesiog išgraibstyti ir tai įrodo minia, susibūrusi į savo dievaičių pasirodymą.

Pirmą kartą Lietuvoje koncertuojantys nickelback’ai, interviu su DELFI metu tikino, kad į „Žalgirio“ areną susirinkusi minia būtinai išgirs ir legendinę jų dainą „How You Remind Me“. „Būtinai! Apskritai yra kelios dainos, kurios tapo tarsi neatsiejama „Nickelback“ grupės dalis, tad jas būtinai atliksime“, – interviu metu kalbėjo Mike’as Kroegeris. Publiką grupė malonino ne tik dainomis, bet ir bendravimu. Kone visas dainas Chadas pristatydavo, pasidžiaugdavo gerbėjų minia ar pajuokaudavo. Dar prieš koncertą su DELFI kalbėjęs Mike’as pasakojo, kad Lietuvoje lankysis pirmą kartą. „Žinote, bendravau su kitais atlikėjais, kurie viešėjo Lietuvoje, visi jie dalijasi labai puikiais įspūdžiais“, – pasakojo Mike’as.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA