Gerbėjams pristatyta naujoji „Žalgirio” krepšininkų komanda | Kas vyksta Kaune

Gerbėjams pristatyta naujoji „Žalgirio” krepšininkų komanda

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio vakarą kauniečių dėmesiui pristatyta naujojo 2016-2017 metų sezono Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda.

[galerija kiek=”20″]

Į prekybos centrą „Akropolis” išvysti visų komandos krepšininkų ir trenerių susirinko keli šimtai komandos sirgalių.

Žalgirio pristatymas

Ovacijomis pasitikti šį sezoną „Žalgirio“ komandoje kovosiantys: Robertas Javtokas, Paulius Jankūnas, Renaldas Seibutis, Lukas Lekavičius, Artūras Milaknis, Antanas Kavaliauskas, Edgaras Ulanovas, Vytenis Lipkevičius, Martynas Sajus, Paulius Valinskas, Leo Westermannas, Brockas Motumas, Augusto Lima, Isaiah Hartensteinas ir Kevinas Pangosas.

Komandos treneris Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi nauja komandos sudėtimi ir teigė, kad esami trūkumai šiuo metu taisomi. „Negaliu skųstis vyrų darbu, esu labai patenkintas komandos sudėtimi. Tiesa, dabar sunkus periodas – treniruotės ilgos, sunkios, kartais sušlubuoja mąstysena. Beje, veteranai dar nesitreniravo, o naujokai spėjo greitai įsilieti. Trūkumus taisome. Kiekviena komanda jų turi, ypač rugsėjo mėnesį”, – pastebėjo Š. Jasikevičius.

Žalgirio pristatymas

Jau tryliktą sezoną „Žalgiryje” žaidžiantis Paulius Jankūnas pasakojo, kad naujajam sezonui nusiteikęs žaisti stipriai ir negailėdamas jėgų, gyrė ir komandą:

„Iš šalies naujokai atrodo geri vyrukai, dirba šauniai, į komandą greitai įsiliejo, visi gerai sutariame. Kaip bus aikštelėje nežinau, bet kiekvienas stiprus individualiai, rodo aukštą lygį. Džiugu, kad turime žaidėjų, kurie gali įmesti į krepšį iš toli”, – sakė P. Jankūnas, prasitaręs, kad po olimpiados spėjo pailsėti, kelias savaites buvo išvykęs į šiltuosius kraštus su šeima. Pasiteiravus kiek planuoja žaisti „Žalgiryje”, jis nedaugžodžiavo: „Metus tikrai.”

Žalgirio pristatymas

Antanas Kavaliauskas – buvęs „Lietuvos ryto” krepšininkas, tikino, kad komanda jį priėmė draugiškai ir šiuo metu visi susitelkę į darbą: „Dirbame, treniruojamės, reikia stengtis kuo geriau žaisti, padėti komandai kiek gali. Dabartinė komanda labai geros komplektacijos, tad nekantrauju keliauti į aikštelę”, – sakė A. Kavaliauskas. Neišvengta klausimų apie gerbėjus, paklausus, ar nemano, kad buvę gerbėjai supyko, jam perėjus į konkurentų komandą, A. Kavaliauskas atsakė: „Žinoma, yra nerimo, niekas nebus patenkintas, ką padarysi, tiesiog reikia žaisti. Neabejoju, gali būti triukšmo, esu tam pasiruošęs”, – teigė krepšininkas.

Pristatymo metu, krepšininkai aktyviai dalyvavo žaidimuose su publika, darė asmenukes su gerbėjais, dalino autografus bei noriai atsakinėjo į žiūrovų klausimus.

Robertas Javtokas sulaukė klausimo: kas jį privertė taip trumpai apsikirpti, krepšininkas atsakęs: „Apsikirpau, kad pyktį išliečiau po nesėkmingų varžybų.”

Žalgirio pristatymas

Aplinkui sukiojosi komandos simbolis Žalgirinis. Renginio metu priminta apie pasaulinį „Žalgirio“ aistruolių surašymą, šiandien užsiregistravusių jau yra daugiau kaip 20 tūkstančių. Turima vilčių, kad skaičius gali perkopti šešių nulių zoną.

Žalgirio pristatymas

Pirmąsias sezono rungtynes „Žalgiris“ sužais rugsėjo 22 d. Panevėžyje, su „Lietkabeliu“.

Kaune krepšininkai rungtyniaus rugsėjo 24 d., čia vyks Lietuvos krepšinio lygos rungtynės su Utenos „Juventus“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA