Laimėjęs beveik milijoną eurų kaunietis pagaliau darys tai, ką nori | Kas vyksta Kaune

Laimėjęs beveik milijoną eurų kaunietis pagaliau darys tai, ką nori

Archyvo nuotr.

895 774 Eur – būtent tokia suma papildys vadybininko iš Kauno sąskaitą, rašoma spaudai išplatintame pranešime. Praėjusį trečiadienį, paskutinę vasaros dieną, jis laimėjo rekordinę sumą pasiekusį vienos iš Lietuvoje vykdomų loterijų Auksinį prizą.

Žaidžia su vienodu skaičių deriniu

Kaunietis loterijos bilietus dažniausiai perka internetu. Juokdamasis pašnekovas teigė, kad tada bilietas būna virtualus ir jo nereikia saugoti bei laikyti stalčiuose. „Kažkada susikūriau paskyrą ir išsirinkau skaičių derinį, kurį visada naudoju. Štai su juo ir laimėjau šią didelę sumą“, – pasakojo vyras. Beje, įdomiausia tai, kad šie skaičiai niekaip nesusiję su pačiu laimėtoju. „Dauguma renkasi savo ar artimųjų gimimo datų skaičius, o aš specialiai rinkausi tokį derinį, kuris mažiausiai susijęs su manimi bei mano aplinka“, – kalbėjo laimėtojas.

Kaunietis pasakojo linksmą istoriją apie tai, kaip tikrino bilietą. „Pamatęs skaičius, tikrai negalvojau, kad tai – laimėta suma. Maniau, jog čia bilieto numeris“, – juokėsi žaidėjas. Patikrinęs darsyk įsitikino, kad tai būtent laimėjimo suma – beveik milijonas eurų. „Visada galvodavau – ką daro žmogus, sužinojęs apie didelį laimėjimą? Gal šokinėja iš džiaugsmo ar verkia? Tačiau man pirma mintis, atėjusi į galvą, buvo „kas dabar bus?“ – apie savo pirmąsias emocijas pasakojo vyras.

Nuo šiol veiks tai, ką labiausiai mėgsta

Prieš laimėjimą kaunietis pranašiškų sapnų nesapnavo, tik prisipažino, kad pas žmoną kirbėjo keista nuojauta. „Kurį laiką buvau nežaidęs, tad, vieną vakarą, prisėdęs prie kompiuterio, pagalvojau, kad jau pats laikas nusipirkti bilietą“, – laimėjimo priešistorę pasakojo vyras.

Ar, laimėjus beveik milijoną, gyvenimas gali kardinaliai pasikeisti? „Kardinaliai nesikeis, tiesiog bus daug daugiau galimybių daryti tai, ko išties noriu“, – kalbėjo kaunietis. Vadybininku dirbantis vyras prisipažino mėgstantis leisti laiką gamtoje. Būtent tam dabar ir galės skirti savo laiką. „Taip pat pinigų skirsiu artimiesiems, kuriems šiuo metu reikalinga finansinė pagalba ir, kas be ko, savo šeimos gerbūviui“, – teigė Auksinio prizo laimėtojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA