Kauniečiui skubiai reikalingi įvykio liudininkai | Kas vyksta Kaune

Kauniečiui skubiai reikalingi įvykio liudininkai

Skaitytojo Šarūno nuotr.

Kaunietis Šarūnas kreipiasi pagalbos, jis ieško eismo įvykio liudininkų. Avarinė situacija vyko pirmadienį, rugsėjo 5 d., apie 17:20 val., Savanorių prospekte, važiuojant kryptimi link Karmėlavos.

„Važiavau antra eismo juosta, pastebėjau, kad trečia eismo juosta važiuojantis mikroautobusas rikiuojasi į antrą juostą. Manęs, tikriausiai, nepastebėjo, po mažo kontakto, bandydamas išvengti didesnio smūgio, sukausi kuo dešiniau, o jis taip pat važiavo į dešinę. Vairuotojas nesutiko, kad yra kaltas, išsikvietėme pareigūnus ir gavau parą laiko rasti liudininkus.

15:16 val. Šarūnas informavo, kad liudininkų paieškos laikas jam pratęstas: „Policijos pareigūnai, sužinoję, kad stengiuosi rasti liudininkus net straipsnio pagalba, pratęsė liudininkų paieškos laiką keturiolikai darbo dienų, t.y. iki rugsėjo 23 d. Kauniečiui, jūs – paskutinė viltis įrodyti savo teisybę”, – viltingai dėstė Šarūnas.

Tiksli įvykio vieta: išsukus iš Pramonės prospekto į Savanorių prospektą, judant link Karmėlavos.

Ieško eismo įvykio liudininkų

Antradienį vyras ieškos kamerų įrašų, įrodančių, kad iš tikrųjų kaltas, kartu ieškomas ir bent vienas liudininkas. „Iš anksto dėkoju”, – sako Šarūnas.

Eismo įvykio liudininkams reikia atvykti į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių valdybą, esančią Chemijos g. 4b.

Šarūną rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA