Su kauniečių pagalba dviračio vagis suradęs kaunietis spėja, kad jie vėl vogs | Kas vyksta Kaune

Su kauniečių pagalba dviračio vagis suradęs kaunietis spėja, kad jie vėl vogs

Rugpjūčio pabaigoje portalas „Kas vyksta Kaune“ rašė apie vaikiną, kurio brangus dviratis buvo pavogtas, tačiau vagišiai buvo užfiksuoti apsaugos vaizdo kameromis.

Nors kauniečiui su Kas vyksta Kaune skaitytojų pagalba pavyko surasti kaltininkus, viskas – ne taip paprasta.

[susije_video kurie=””]

„Prašėte, kad praneščiau kaip viskas baigėsi. Taigi, su jūsų pagalba su manimi susisiekė keletas žmonių, kurie nurodė vieno asmens vardą ir adresą. Kitą rytą tą vaikį su policija pakėlėme iš lovos — ginčų nebuvo, nes vaizdo įrašas puikiai parodė, kad ginčytis nėra prasmės. Vagis buvo nepilnametis, todėl mama gavo šaukimą į policiją tą pačia dieną. Kur dviratis iškart atskleisti nepanoro. Vis dėlto, po kelių dienų pats dviratį pristatė policijai. Žala būtų buvusi apie 400-500eurų. O dabar dviratį pristatė, tik be lempų ir su nuleista galine padanga“, – savo laiške rašė dviratį atgavęs kaunietis.

„Antrasis vagis irgi išaiškintas — nepilnamteis, iš vaikų namų. Abu vagys iš asocialių šeimų ir nubausti juos, vadovaujantis Lietuvos įstatymais, labai sunku. Kas yra pikta, nes susidaro įspūdis, kad nors ir sugauti jie +/- išsisuks (visai apsimoka vogti). Nesu tikras ar bus atlyginta žala, nes vienas gyvena vaikų namuose, o kito šeima – socialiai remtina šeima. Jei ir bus atlyginta žala tai teks bylinėtis gal net ne vienerius metus. Šiuo metu neaišku. Sunku patikėti, kad pagauti vagiant juos neišeina nubausti. O nebaudžiami jie elgsis taip pat.“

„Laimei man pavyko dviratį susigrąžinti (ačiū jums), bet yra žmonių, kurie pasakojo, kad yra nukentėję nuo jų. Ko gero ateityje nukentėjusių irgi bus, deja…“ – liūdna gaida pasakojimą baigė vaikinas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA