Kauniečiai nesutriko: moters gyvybę puolė gelbėti visi | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai nesutriko: moters gyvybę puolė gelbėti visi

Archyvo nuotr.

Pykti, kad vėluoja viešasis transportas, galima ne visuomet – kartais taip nutinka dėl to, kad vairuotojai rūpinasi keleivių sveikata ir saugumu.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ akiratį šįkart pakliuvo kaunietė, pasidalinusi savo istorija apie tai, kaip, keliaudama 11 troleibusu, įsitikino, jog kauniečiai nėra abejingi į nelaimę patekusiems bendrakeleiviams.

„Troleibuse vienai senučiukei pasidarė negera – perbalo, apalpinėjo. Sušoko visi: ir jauni, ir vyresni, ir senyvo amžiaus žmonės“, – pasakojo mergina apie neįprastą įvykį keliaujant 11 maršrutu važiuojančiu troleibusu.

Tiesa, paaiškėjus, jog vyresnio amžiaus moteriai padėti patiems neišeis, keleiviai kreipėsi į troleibuso vairuotoją, o ši pasiūlė sunegalavusiai moteriai vandens. Tačiau pamačius, jog vanduo nepadeda, vairuotoja nusprendė sustoti ir iškviesti greitąją pagalbą.

„Iš pradžių sakė, kad negali sustoti dėl grafiko ir panašiai, bet kai pamatė, kad senutei tikrai negerai, tai sustojo ir laukė greitosios kartu“, – pasakojo mergina ir pridūrė, jog vairuotoja sustoti nusprendė gana greitai po to, kai sužinojo, kad moteris negaluoja.

„Buvau troleibuse, kol atvyko greitoji. Atvažiavo, kadangi senučiukė negalėjo tuo metu paeiti, tai su neštuvais ją išnešė į greitosios automobilį ir kaip toliau – deja, nebežinau. Bet tikiuosi, kad viskas jai gerai“, – teigė kaunietė.

Tai – ne pirmas atvejis šiais metais, kai troleibusų keleiviai parodo savo vieningumą. Prieš keletą mėnesių rašėme apie tai, kaip nukritus troleibuso „ūsui“, kauniečiai per 5 minutes jį išstūmė iš žiedinės sankryžos taip užkirsdami kelią eismo spūsčiai.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA