Kauniečio prašymas surasti nenaudėlius: vaizdo kameros nufilmavo mano dviračio vagis | Kas vyksta Kaune

Kauniečio prašymas surasti nenaudėlius: vaizdo kameros nufilmavo mano dviračio vagis

Portalas „Kas vyksta Kaune“ toliau tarnauja kauniečiams, kurie nukentėjo nuo vagišių. Vakar skelbėme vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip moteris pasisavina jai nepriklausančią piniginę, o šiandien prašome dar vienos pagalbos.

Šį kartą kaunietis Marius praneša, kad pavogtas jo dviratis, o vagišiai su įkalčiais buvo užfiksuoti apsaugos vaizdo kameromis.

Kaunietis pasakoja, kad dviratį pirmadienio popietę du jauni vaikinai pavogė tiesiog iš Kauno mokslo ir technologijų parko koridoriaus, įsikūrusio Studentų gatvėje.

„Pavogė man dviratį. Tai įvyko Kaune, Kauno mokslo ir technologijų parke. Stengiuosi daryti viską, kad vagys būtų pričiupti. Dviratis buvo pavogtas, kai du jauni vagys „įsliūchino“ į parko koridorių. Įlindę į koridorių, jie kažkokiu būdu sugebėjo išlaužti/atrakinti spyną ir sėkmingai pasišalinti. Laimei, viskas buvo užfiksuota vaizdo kameros, o su šiuo vaizdo įrašu tikiuosi surasti dviračio vagis“, – pagalbos prašyme rašo kaunietis.

Jei turite informacijos, kam galėjo kilti noras pasisavinti svetimą transporto priemonę, kuria kaunietis važiavo į darbą, prašome susisiekti telefonu 8677 31152 arba el. paštu giemik8@gmail.com.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA