Sugadino Rugsėjo 1-osios šventę mergaitei: grįžus namo, nustėro | Kas vyksta Kaune

Sugadino Rugsėjo 1-osios šventę mergaitei: grįžus namo, nustėro

Skaitytojos nuotr.

Portalo nuomonių skiltyje, kaunietė Kristina dalinasi nemalonia patirtimi vienoje iš Žemųjų Šančių kirpyklų: nuvedusi ten dukrai prieš Rugsėjo 1-osios šventę pakirpti plaukų galiukus, namuose išpynusi jos kasą nustėro – plaukai buvo iškarpyti gabalais.

Moteris pasakojo, kad dukra turi ilgus plaukus, juos puoselėja ir myli, kai ateina laikas patrumpinti nutriušusius plaukų galiukus – liūdi.

Šią savaitę atvykus į A. Juozapavičiaus prospekte įsikūrusią kirpyklą paprašyta pakirpti 7 cm, numatytos kirpėjos nebuvo, tad mergaitę kirpti ėmėsi vyrų kirpėja.

Kol vyko procesas, Kristina su neramia pagranduke išvyko pabūti į lauką. Jai grįžus dukros plaukai jau buvo supinti į kasą. Paslauga kainavo 5 eurus. Vos išėjus iš kirpyklos, mergaitė puolė į ašaras, kalbėjo, kad kirpėja nutrumpino apie 15 cm. „Grįžusi namo – patyriau šoką: išleidusi kasą pamačiau, kad galiukai buvo tarsi iškandžioti, šonai nevienodo ilgio, baisu. Mergaitė verkė kruvinomis ašaromis”, – istoriją dėstė Kristina.

Neapsikentusi, moteris įsodino mergaitę į automobilį ir grįžo į kirpyklą, tačiau, kirpėjos jau nebebuvo. Kristina kirpėjos kolegėms parodė bendradarbės broką, pasak moters, jos buvo apstulbusios ir tikino, kad kirpėja dirbs poryt.

Nurodytą dieną moteris su dukra vėl nuvyko į kirpyklą, norėjo parodyti sugadintus mergaitės plaukus ir atsiimti pinigus, tačiau kirpėja teigė, kad: „Čia viskas gerai.”

Tuomet Kristina neapsikentė ir pakeltu balso tonu pradėjo plūsti kirpėją, o ši pasiūlė pataisyti situaciją ir dar kartą apkirpti. Moteris griežtai atsisakė ir paragino kirpėją grąžinti 5 eurus, tačiau darbuotoja nesutiko. Tada Kristina pasakė viską, ką galvoja apie prastai atliktą darbą ir išvyko ieškoti kitos kirpyklos dukrai.

„Vargais negalais, nauja kirpėja sugebėjo pakoreguoti tą tragišką vaizdą. Žmonės, patariu jums nerizikuoti ir nesirinkti nepažįstamų kirpėjų, gali baigtis labai liūdnai. Taip laukta Rugsėjo 1-oji jau nebebus tokia džiugi, mergaitė iki šiol neatsigauna”, – sakė Kristina.

Tai – portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuomonė, už kurią redakcija neatsako. Jei ir jūs norite pasidalinti savo nuomone, užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA