Kauniečiai: nejuokingas jūsų naktinis pokštas | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai: nejuokingas jūsų naktinis pokštas

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Vėlyvą penktadienio vakarą miesto centre važiuojantys kauniečiai susidūrė su neįprasta kliūtimi ant kelio. Vairuotojai užfiksavo, kaip viena iš Kauno gatvių buvo užtverta buitinių atliekų konteineriais, sustatytais per visą važiuojamąją dalį.

[galerija kiek=””]

Kaip pastebi kauniečiai, netoliese vyko jaunimo šventė, kurios dalyviams pramogų šventėje nepakako, tad jie nusprendė imtis papildomos veiklos. Laimei, nei vienas vairuotojas nesirėžė į ant važiuojamosios dalies Miško gatvėje nustumtus ir sustatytus konteinerius.

Vairuotojai, negalėdami pravažiuoti, juos nustumdavo į gatvės kelkraštį, tačiau jau po kelių minučių jie vėl tvėrė važiuojamąją dalį.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad tokie pokštai kelia grėsmę eismo saugumui ir taip juokauti ne valia. O norint pramogauti, galima susirasti ir kitų veiklų, kurios nesukels problemų ir nepatogumų kitiems kauniečiams.

Tiesa, kituose miestuose tokių kilnojamųjų buitinių atliekų konteinerių statoma vis mažiau. Komunalininkai renkasi naujoviškus, į žemę įstatytus stacionarius konteinerius. Kaune tokie įrengiami tik prie naujai statomų daugiabučių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA