Net tuzinas iš Rio grįžusių olimpiečių sekmadienį susitiks su gerbėjais Kaune | Kas vyksta Kaune

Net tuzinas iš Rio grįžusių olimpiečių sekmadienį susitiks su gerbėjais Kaune

Organizatorių nuotr.

Sekmadienį, rugpjūčio 21-ąją į Kauną pirmąkart atkeliauja net trys iš keturių Rio olimpinėse žaidynėse lietuvių iškovotų medalių komplektų. Kol ketvirtojo – bronzos – medalio savininkas Edvinas Ramanauskas ruošis nešti mūsų šalies vėliavą žaidynių uždarymo ceremonijoje, namo jau grįžę olimpiečiai sveikinimus priims iš „LTeam“ olimpiniame miestelyje susirinksiančių gerbėjų.

[galerija kiek=”4″]

Bronzą iškovoję Aurimas Didžbalis, Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė, „sidabriniai“ Saulius Rittter ir Mindaugas Griškonis, keturvietės valties įgula Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys, Dominykas Jančionis ir Aurimas Adomavičius, maratono trasą įveikusios Diana Lobačevskė, Rasa Drazdauskaitė ir Vaida Žūsinaitė, plaukikas Danas Rapšys – šie sportininkai 19 val. atvyks į Kauno Rotušės aikštę. Po sveikinimų bangos ir pasidalinimo įspūdžiais iš Rio sekmadienio nuotaiką Rotušės aikštėje palaikys kapueiros ir lindyhopo šokėjai.

„LTeam“ olimpinio miestelio organizatoriai – Lietuvos tautinis olimpinis komitetas ir Kauno miesto savivaldybė – ypač dėkingi poilsio bei atostogų nusipelniusiems sportininkams, radusiems laiko suplanuoti vizitus į olimpinį kaimelį ir taip simboliškai padėkoti sirgaliams už palaikymą. Būtent jame, įsikūrusiame Rotušės aikštėje, dvi savaites virė karščiausios Lietuvoje sportinės aistros.

Nors, be abejo, daugiausiai dėmesio ir žiūrovų sutraukdavo krepšinio transliacijos, gerbėjų Kaune palaikymą prieš lemiamus startus turėjo jausti ir plaukikai, boksininkai, irkluotojai, baidarininkai, lengvaatlečiai, penkiakovininkai. Visų sporto šakų gerbėjai, bent kartą aplankę olimpinį miestelį, išbandę čia pristatytas sporto rungtis ir susipažinę su šalies sporto istorija „LTeam“ muziejuje, kviečiami užsukti ir sekmadienio vakarą.

Didžiajame „LTeam“ olimpinio miestelio ekrane po olimpiečių sutiktuvių bus transliuojama Rio krepšinio kova dėl aukso tarp JAV ir Serbijos, nuo 2 val. nakties bus galima stebėti karnavalo ritmu vyksiančią žaidynių uždarymo ceremoniją.

Portalas „Kas vyksta Kaune” sutiktuvių renginį transliuos tiesiogiai, „Kas vyksta Kaune” Facebook paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA