Kauniečiai iš Rio grįžusiems olimpiečiams tarė AČIŪ! | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai iš Rio grįžusiems olimpiečiams tarė AČIŪ!

Sekmadienio vakarą Kauno Rotušės aikštėje uždarant olimpinių žaidynių metu veikusį olimpinį miestelį, kauniečiai ir miesto svečiai turėjo galimybę gyvai pabendrauti su iš Rio de Žaneiro grįžusiais Lietuvos sportininkais ir pasidžiaugti jų iškovotais pasiekimais ir medaliais.

Į Kauną su gerbėjais pasisveikinti atkeliavo trys iš keturių Rio olimpinėse žaidynėse lietuvių iškovotų medalių komplektų ir jų savininkų. Ketvirtojo, bronzos medalio savininkas Edvinas Ramanauskas šią naktį neš mūsų šalies vėliavą žaidynių uždarymo ceremonijoje.

Bronzą iškovoję Aurimas Didžbalis, Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė, „sidabriniai“ Saulius Rittter ir Mindaugas Griškonis, keturvietės valties įgula Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys, Dominykas Jančionis ir Aurimas Adomavičius, maratono trasą įveikusios Diana Lobačevskė, Rasa Drazdauskaitė ir Vaida Žūsinaitė, plaukikas Danas Rapšys – šie sportininkai atvyko į Kauno Rotušės aikštę susitikti su savo gerbėjais.

Nors buvo tikimasi, kad į olimpinį miestelį atvyks ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės krepšininkai, deja, jų gerbėjai nesulaukė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA