Jau greitai Kaune vyks grandiozinis vasaros palydėtuvių piknikas | Kas vyksta Kaune

Jau greitai Kaune vyks grandiozinis vasaros palydėtuvių piknikas

Organizatorių nuotr.

Tradicinio, jau šeštąjį kartą organizuojamo „Kauniečių pikniko“ dalyviai turės galimybę ne tik išbandyti jėgas stalo žaidimų turnyruose po atviru dangumi, bet ir susirungti su Lietuvos šachmatų čempionu.

[galerija kiek=”4″]

Rugpjūčio 26 d., penktadienį, 17 val. Kauno pilies papėdėje vyksiančiame piknike bus daug žaidimų, gyvos muzikos, vaišių, o pikniko akcentas – šachmatų simultanas su šachmatų čempionu Šarūnu Šulskiu.

„Pernai „Kauniečių piknikas“ pritraukė daugiau kaip du tūkstančius dalyvių, todėl džiaugiamės galėdami tęsti tradiciją ir pakviesti kauniečius piknikauti jau šeštąjį kartą. Šių metų pikniko atributai – ne tik ypatingą atmosferą kurianti muzika, bet ir stalo žaidimai po atviru dangumi. Todėl kviečiame atsinešti savo mėgstamiausių stalo žaidimų, ryškiaspalvių pledų ir smagiai palydėti vasarą drauge“, – kvietė pikniką organizuojančios „Fazer Bakery Baltic“ vadovas Mindaugas Snarskis.

Piknike kauniečiai turės galimybę pasimokyti žaisti golfą, išmėginti jėgas šaškių turnyre, susipažinti su gigantiškomis „Jenga Maxi“ kaladėlėmis bei kitais stalo žaidimais kartu su kauniečių klubu „World of Games“.

„Džiugu, jog šiais metais „Kauniečių piknike“ bus daug stalo žaidimų, tarp kurių savo vietą rado ir šachmatai. Ko gero, pirmą kartą Kaune, o gal ir visoje Lietuvoje, pikniko dalyviai atvirame ore galės sužaisti šachmatų simultaną su aštuonis kartus Lietuvos šachmatų čempionu, daugelio tarptautinių turnyrų nugalėtoju, didmeistriu Šarūnu Šulskiu. Tikiu, kad tai taps puikia pramoga tiek mažiems, tiek dideliems, nes aktyvų laisvalaikį gamtoje galima leisti ir prie šachmatų lentos“, – sakė Lietuvos šachmatų mokyklos direktorius Donatas Pilinkus.

Tradicinis renginys kasmet pritraukia piknikaujantį jaunimą ir studentus, jaukia atmosfera besimėgaujančias jaunas šeimas ar senelius su anūkais. Šie svečiai piknike tradiciškai bus vaišinami „Auksės“ sumuštinių duona tiesiai iš Kaune įsikūrusios „Gardėsio“ kepyklos.

Jaukią pikniko atmosferą be stalo žaidimų, kurs ir aksominio balso savininkės Gabrielės Goštautaitės, naujos kartos džiazo bei alternatyvios muzikos dainininkės Vytautės Pupšytės bei gitaros virtuozo Andriaus Murencevo muzika.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA