Skaitytojas: į darbą Londone reikia jau rytoj, o lėktuvas pakilo be mūsų | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: į darbą Londone reikia jau rytoj, o lėktuvas pakilo be mūsų

Asociatyvi / Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai nusprendė pasidalinti nesėkmingai susiklosčiusios kelionės įspūdžiais iš Kauno oro uosto. Kaunietis teigia, kad keliolika keleivių pirmadienį taip ir neišskrido į Didžiąją Britaniją, nors į orą uostą vyko du kartus.

Kaunietis pasakoja, jog „Ryanair“ lėktuvas į Londono Lutono oro uostą iš Kauno turėjo pakilti pagal tvarkaraštį 7:30 val, tačiau gerokai prieš valandą atvykę keleiviai sužinojo, kad skrydis atidedamas dėl lėktuvo gedimo.

Keleiviams oro uoste buvo pasakyta, kad lėktuvo skrydis atidėtas ir jis pakils 12:50 val. Dalis žmonių išvažiavo iš oro uosto ir grįžo prieš vidurdienį, tačiau jų laukė nusivylimas: lėktuvas į Londoną pakilo 10:41 val.

Kaunietis pastebi, kad tarp neišskridusių keleivių – keliolika nelaimėlių, kuriems buvo duoti nemokami bilietai. Tačiau numatyti skrydžiai rugpjūčio 20 dieną, o daugeliui jų į darbą reikia jau rytoj. Todėl neišskirdę bandys rasti kitų būdų, kaip pasiekti Londoną kuo greičiau.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo nuomone apie įvykius Kaune, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt arba per specialią informacijos atsiuntimo formą „Pranešk naujieną

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA