T.Vidmantas pastebėjo, kad policija pasisavino jo kurto vaizdo klipo ištrauką | Kas vyksta Kaune

T.Vidmantas pastebėjo, kad policija pasisavino jo kurto vaizdo klipo ištrauką

Stopkadras

Lietuvoje puikiai žinomas prodiuseris Tadas Vidmantas pastebėjo, kad policijos sukurtame projekte „Kyšis-Nusikaltimas“ panaudota vaizdo medžiaga, kuri prieš 7 metus buvo sukurta kaip viralinė vienos parduotuvės reklama internetui. Tai reiškia, kad policijos departamentas, kurdamas vaizdinę medžiagą projektui apie kyšius, viename vaizdo klipe panaudojo prekybos tinklui kurtos reklamos siužetą. Kilus skandalui, vaizdo medžiaga nedelsiant pašalinta, policija socialinių tinklų pagalba atsiprašė prodiuserio dėl įvykusios klaidos.

„Lietuvos policija pasidarė puslapį apie kyšius (nuoroda komentaruose). Paspaudus ant vieno iš „žiūrėk įrodymus” rodo mano prieš 7 metus darytą viral reklamą krautuvei… Pasikartosiu – Lietuvos policija įsidėjo IKI reklamą, kaip tikrą įkaltį. Negana to, jie tą video parsisiuntė ir uploadino į savo youtubo paskyrą. Kas šiaip yra… nu, kaip ir vagystė:) Širdis net permušinėja nuo ironijos pertekliaus:)

ATNAUJINTA: Iš puslapio ir youtubo jau pašalino. Apačioj, komentaruose, atsiprašė. Postą paliksiu, kaip paminklą faktui, kad visiems pasitaiko“, – dėsto T.Vidmantas.

Tuo tarpu Lietuvos policija Facebook profilį administruojantys asmenys po T.Vidmanto komentaro nedelsiant pateikė savo versiją ir atsiprašė kūrėjo bei pašalino vaizdo medžiagą iš interneto.

„Gerb. Tadas Vidmantas, Lietuvos policijos vardu labai atsiprašome už šį nesusipratimą, tiesiog įvyko techninė klaida. Video jau ištrintas, tikimės tai nepadarė Jums didelės žalos“, – rašoma policijos atsakyme.

Vaizdo klipą, kurio vaizdo medžiagą „pasisikolino” policija, galite peržiūrėti žemiau.

Šią savaitę skelbėme, jog policija pristatė atnaujintą interneto svetainę, kurioje kiekvienas gali rasti išsamią informaciją apie korupciją, papirkimus, kyšius, baudas ir kitą šviečiamo pobūdžio informaciją. „Išbandyk save ant galinės sėdynės“ – tokiu šūkiu kviečiama apsilankyti naujoje svetainėje, sėsti ant galinės tarnybinio automobilio sėdynės ir virtualioje erdvėje pabandyti papirkti policijos pareigūną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA