Kauno Rotušėje susituokė H. Daktaro sūnus | Kas vyksta Kaune

Kauno Rotušėje susituokė H. Daktaro sūnus

R. Tenio nuotr.

Penktadienio rytą Kauno Rotušėje susituokė Vilijampolės nusikalstamo pasaulio atstovo Henriko Daktaro sūnus Enrikas Daktaras (34 m.) ir jo išrinktoji, būsimoji odontologė Kamilė Doveikaitė (22 m.). Jaunųjų tėčiai kadaise buvo geri draugai.

Jaunieji juodu mersedesu į Rotušę atvyko 20 min. anksčiau, nei numatyta ceremonija, juos lydėjo apie 20 svečių, keliavusių baltu limuzinu. Su žurnalistais jaunieji prieš ceremoniją kalbėti nenorėjo, tepasakė: „Yra labiau nusipelniusių žmonių, meno, kultūros, nieko nekomentuosime”, – sakė. E. Daktaras. Žurnalistų antplūdžiu nepatenkinta buvo ir jaunojo mama Ramutė Daktarienė, visgi, po ceremonijos jaunieji ir svečiai trumpai pakomentavo šventę.

E. Daktaras: „Rankos labai drebėjo, dar ir dabar dreba. Dabar vyksime švęsti, esame laimingi.” Jaunikio mama R. Daktarienė: „Linkiu meilės, tėtis Henrikas jauniesiems irgi linki, kad ilgai ir laimingai gyventų.”

Jaunosios mama, R. Daktarienės draugė Asta Zemenauskienė atskleidė turėjusi abejonių dėl dukros išrinktojo: „Aišku, buvo pasvarstymų, kaip ir kiekvienai mamai, juk auginu tris dukras, ir šiandien pirma dukra ištekėjo. Manau, jaunieji atras džiaugsmą kartu, nes gyvenę panašioje aplinkoje, abu panašūs. Svarbiausia, kad vienas kitą suprastų”, – sakė ji.

Pasiteiravus apie Daktarų kriminalinę istoriją, jaunosios mama komentavo: „Daktarų pavardė manęs nebaugina, pati kažkada buvau tame pasaulyje. Tie žmonės nėra tokie, kaip apie juos rašo, skelbiama daug netiesos”, – teigė A. Zemenauskienė. Ji pridūrė, kad su R. Daktariene yra senai pažįstamos, draugės.

Anūką sveikino ir jaunojo senelė Jadvyga Daktarienė, tėvas gyvai pasveikinti sūnaus negalėjo – jis kali Lukiškių kalėjime, yra nuteistas iki gyvos galvos.

Iškart išėję ir paskambinę Rotušės varpu, jaunieji ir santuokos liudininkai sugalvojo po norą ir į dangų paleido baltus balandžius. Vėliau su svečiais išgėrė šampano, priėmė sveikinimus ir netrukus išvyko švęsti į privačią aplinką.

Jaunikis šventei pasipuošė mėlynu kostiumu, o jaunoji – ilga balta suknele, segėjo nuometą. Po priesaikos ceremonijos jie neslėpė šypsenų. Šventės saugumą užtikrino keli apsaugos darbuotojai.

Vestuvių iškilmės bus švenčiamos viename prabangiame Kauno restorane, ten koncertuos grupė „Rondo”.

E. Daktaras kartą jau buvo susituokęs, 2003 m. – su bendraamže Indre, tačiau nepraėjus devyneriems metams – išsiskyrė.

Anksčiau E. Daktaras išbandė Kauno miesto savivaldybės nario kėdę, čia pateko per Vytauto Šustausko vadovautą Lietuvos Laisvės sąjungą. E. Daktaras turi teistumą narkotikų byloje.
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA