Šventinį savaitgalį – policijos reidai visoje šalyje | Kas vyksta Kaune

Šventinį savaitgalį – policijos reidai visoje šalyje

KVK nuotr.

Ilgąjį Žolinės savaitgalį policijos pareigūnai visoje šalyje organizuos reidus, kurių metu tikrins transporto priemonių vairuotojų blaivumą.

Praėjusią savaitę policijos pareigūnams Lietuvos keliuose įkliuvo 394 neblaivūs vairuotojai, 192 neblaivūs vairavo dviračius, keturi vadeliojo arklius.

Policija prašo gyventojų įspėti pareigūnus apie išgėrusius ir besirengiančius sėsti prie vairo, nedelsiant pranešti policijai apie pastebėtus vairuojančius girtus asmenis. Keleivių prašoma jokiu būdu nevažiuoti su neblaiviais vairuotojais.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, jog kitą savaitę, rugpjūčio 15–21 dienomis, policijos pareigūnai visoje šalyje stebės, ar vairuojama pavojingai ir chuliganiškai. Pareigūnai taip pat aiškinsis, ar eismo dalyviai naudoja saugos diržus, šalmus, ar veža vaikus specialiai tam pritaikytose kėdutėse.

Taip pat bus stebima, ar naudojamasi mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant neturint laisvų rankų įrangos, kaip vairuotojai važiuoja per sankryžas, pėsčiųjų perėjas, kaip rodo įspėjamuosius signalus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA