Dvi milžiniškos spūstys Kaune, kurių privalote išvengti | Kas vyksta Kaune

Dvi milžiniškos spūstys Kaune, kurių privalote išvengti

Kur stovi policija Kaune nuotr.

“Kas vyksta Kaune” skaitytojai nuo pat ryto pastebi, kad Kaune nusidriekė dvi didelės spūstys, kurių eismo dalyviams reikėtų vengti, jei nori sutaupyti šiek tiek laiko, kurį tektų praleisti įstrigus automobilyje.

Dėl intensyviai vykstančių darbų Birštono gatvėje, antra diena kaip eismas vos juda centro kryptimi nuo Vilijampolės. Vairuotojai praneša, kad spūstys siekia Jurbarko gatvę, užsikišęs Kauno pilies žiedas. Kauniečiai pastebi, kad mažai gelbsti sankryžose nupiešti geltonieji koriai, draudžiantys vairuotojams įvažiuoti į sankryžą, jei ji nepravažiuojama. Taip blokuojamas eismas kitomis kryptimis, tad vairuotojai skubėdami, visiškai nepagalvoja apie kitus eismo dalyvius, kuriems jie užtveria kelią.

Senamiestyje eismas sutrikęs ne tik dėl vykstančios gatvės rekonstrukcijos, bet ir dėl laikinai pakeistos eismo tvarkos Šv. Gertrūdos ir Birštono gatvių sankryžoje. Nuo pilies žiedo atvažiuojantys vairuotojai turi tiltpi vienoje eismo juostoje ir per ją judėti tiek centro, tiek Birštono gatvės kryptimi.

Dar vieni kelio remonto darbai vyksta vakariniame aplinkelyje, Akademijos kryptimi. Lampėdžių tiltas remontuojamas, kelias susiriaurėjęs iki vienos eismo juostos. Pranešama, kad eismo spūstys driekiasi jau nuo “Megos”, tad netrukus gali užsikimšti ir Kleboniškio tiltas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA