Kauno „Daktarų” klanas rengia įspūdingas vestuves | Kas vyksta Kaune

Kauno „Daktarų” klanas rengia įspūdingas vestuves

delfi.lt 2016/08/11 09:45
DELFI nuotr.

Iki gyvos galvos įkalinto Kauno Vilijampolės nusikalstamo pasaulio šulo Henriko Daktaro sūnus Enrikas Daktaras nutarė savo gyvenimą susieti su Henytės buvusio geriausio draugo dukra. Ir jau ruošiasi triukšmingai puotai, kuri suplanuota viename brangiausių Kauno restoranų.

Tai DELFI patvirtino šaltiniai teisėsaugos institucijose – pareigūnai gavo žinių, kad į iškilmingą vestuvių pokylį penktadienį yra pakviesti ne tik su nusikalstamu pasauliu sieti asmenys, bet ir gerai visuomenėje žinomi asmenys.

Kartą jau vedusio, bet išsiskyrusio ir su draugais bernvakarį Odesoje (Ukraina) atšventusio 32 metų E. Daktaro išrinktoji – aštuoneriais metais jaunesnė būsimoji odontologė Kamilė. Ji – nesantuokinė mįslingomis aplinkybėmis dar 2000 m. Nidoje mirusio Vidmanto Siaurusevičiaus dukra.

V. Siaurusevičius buvo ne tik dešinioji Henytės ranka, bet ir vienas geriausių ir patikimiausių draugų, palaikęs artimus ryšius su garsiausiais Rusijos nusikalstamo pasaulio šulais.

Siauro pravardę turėjęs V. Siaurusevičius dar 1975 m. yra tapęs SSRS jaunių bokso čempionu, be to, yra dalyvavęs ir tarptautinėse varžybose. Tačiau savo sportinę karjerą jis sugriovė pakliuvęs už grotų – susidėjo su Kauno „daktarais“.

Kad veda būtent V. Siaurusevičiaus dukrą, E. Daktaras puikiai žino ir, anot šaltinių, esą net tuo didžiuojasi – dar būdamas vaikas H. Daktaro sūnus dažnai matydavo V. Siaurusevičių, su juo puikiai sutardavo. O dabar, kaip DELFI užsiminė viešai kalbėti nedrįstantys „Daktarų“ šeimai artimi žmonės, esą džiaugiamasi mafijos šeimos susivienijimu – esą pagal nusikalstamo pasaulio nerašytas taisykles, susituokus mafijos vadeivų lyderių vaikams, suburiama karališkoji mafijos šeima…

Savo sūnaus santuokai pritaria ir Lukiškių kalėjime kalintis H. Daktaras, kuriam apie vestuves esą pranešė ne pats sūnus, o Henytę ištikimai įkalinimo įstaigoje lankanti Ramutė Daktarienė.

Tuo metu, anot šaltinių, vos tik sužinojusi apie planuojamas vestuves tikrą šoką patyrė būsimosios nuotakos motina – ji žinoma verslininkė. Kalbama, kad moteris net bandė dukrą atkalbėti nuo santuokos, papasakodama savo skaudžią gyvenimo istoriją, tačiau ši esą nė nesileido į kalbas.

Artimiausių vestuvių Kaune sąrašas>>>

E. Daktaro išrinktosios motina – buvusi V. Siaurusevičiaus meilužė. Su ja vyras bendravo tuo metu, kai buvo sukūręs šeimą (šiuo metu V. Siaurusevičiaus našlė gyvena JAV). Kad jos tėvas yra su nusikalstamu pasauliu susijęs V. Siaurusevičius, šeimoje nuo jos nebuvo slepiama, be to, pats Siauras aplankydavo buvusią meilužę ir paremdavo šeimą.

„Daktarų“ aplinkai artimi šaltiniai DELFI atskleidė, kad santuoka suplanuota jau šį penktadienį Kauno Rotušėje, po jos jaunavedžiai ir svečiai planuoja prabangią puotą viename brangiausių Kauno restoranų.

Vestuvių pokylio svečius linksmins Kaune populiari muzikos grupė „Rondo“. Jos lyderis Aleksandras Ivanauskas DELFI pripažino, kad penktadienio vakarą su grupe yra pakviestas koncertuoti restorane, tačiau tikino, jog iš anksto nesidomėjo, kieno yra suplanuota šventė.

„Negirdėjau, kad per koncertą būtų kažką nužudę ar dar kažką darytų, iš tikrųjų, aš mažai domiuosi, kas švenčia ir ką švenčia – man svarbu yra data ir vieta“, – sakė jis.

Tiesa, A. Ivanauskas neslėpė, kad ir anksčiau yra koncertavęs šventėje, kurioje dalyvavo H. Daktaras ir jo žmona R. Daktarienė. „Teko groti, buvo kažkokia šventė, H. Daktaras atėjo su žmona, gražiai pasipuošęs, labai kultūringai pasėdėjo ir išėjo“, – sakė jis.

Tuo metu R. Daktarienė nebuvo linkusi apie antrąją sūnaus santuoką ir iš pradžių net tikino, kad jokioms vestuvėms nesiruošia.

„Šiuo klausimu visiškai nieko nekomentuosiu“, – nuo komentarų apie sūnaus vestuves kategoriškai susilaikė R. Daktarienė. Tuo metu nei su būsimu jaunikiu, nei su būsima nuotaka DELFI nepavyko susisiekti.

Su būsima nuotaka povestuvinę kelionę Italijoje planuojantis E. Daktaras anksčiau yra prisipažinęs, kad jam labai kenkia Daktaro pavardė, taip pat nurodęs, jog yra paprastas verslininkas ir jokie skandalai nereikalingi. Tačiau jo pavardė buvo minima garsioje istorijoje, kai sostinės naktiniame klube „Absento fėjos“ jis sumušė baro darbuotoją ir lankytoją, o dar anksčiau jis buvo pripažintas nukentėjusiuoju dėl konflikto su Tauragės Švinių grupuotei priklausiusiu verslininku Arūnu Pukeliu.

E. Daktaras yra teistas narkotikų byloje, jis taip pat labai trumpai buvo Kauno savivaldybės tarybos nariu – šį mandatą jam suteikė Vytauto Šustausko vadovaujamos partijos rinkėjai.

Tuo metu jo tėvas H. Daktaras, kurio slapstymosi vietą Bulgarijoje Lietuvos kriminalistams padėjo atsekti būtent E. Daktaras, už labai sunkius nusikaltimus yra nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA