Girtas kaunietis siautėjo lėktuve: bandė rūkyti ir veržėsi į pilotų kabiną | Kas vyksta Kaune

Girtas kaunietis siautėjo lėktuve: bandė rūkyti ir veržėsi į pilotų kabiną

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno oro uoste Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai tramdė reisu iš Kopenhagos atvykusį lietuvį. Skrydžio metu alkoholio padauginęs vyras siautėti nesiliovė ir nusileidus orlaiviui, tad pasieniečiams teko griebtis fizinės jėgos ir antrankių.

Šeštadienį popiet Kauno oro uoste budėję VSAT pareigūnai gavo pranešimą iš skrydžių dispečerių, jog iš Danijos sostinės Kopenhagos atskrendančiame lėktuve yra įgulos reikalavimų nepaisantis ir agresyviai besielgiantis keleivis, manoma, apsvaigęs nuo alkoholinių gėrimų.

Pažeidėją VSAT pareigūnai pasitiko prie orlaivio trapo ir atvesdino jį į tarnybines patalpas. Paaiškėjo, kad tai yra 43 metų Kauno gyventojas.

Pasak lėktuvo vado, keleivis kėlė realią grėsmę skrydžio saugumui – mėgino brautis į pilotų kabiną, bandė užsirūkyti ir nepaisė orlaivio įgulos reikalavimų liautis.

Nenurimo vyras ir tarnybinėse pasieniečių patalpose. Įkaušęs kaunietis elgėsi agresyviai, užgauliojo uniformuotus VSAT pareigūnus, atsisakė tikrintis girtumą, tad šiems teko pažeidėją tramdyti fizine jėga ir surakinti antrankiais.

Lėktuvo keleivį pasieniečiai perdavė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams, kurie priims sprendimą dėl nuobaudos skyrimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA