Kaunietis: atsiprašome… dėl ko? | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: atsiprašome… dėl ko?

R. Tenio nuotr.

„Atsiprašome, Kaunas tvarkosi“. Šie ženklai – įprastas vaizdas Kauno keliuose, mat net keliose judriose gatvėse vyksta remonto darbai. Tačiau ne visiems kauniečiams aišku, kam reikia atsiprašinėti.

Tokių prie kiekvieno kelyje atliekamo remonto padėtų ženklų tikslas – įspėti vairuotojus apie kelio darbus ir atsiprašyti dėl nemalonumų, galinčių dėl jų kilti, pavyzdžiui, dulkių, triukšmo ar didesnių nei įprastai eismo spūsčių.

Tačiau portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Tomas teigia, kad ženklai – beprasmiai. „Ko atsiprašome? Ką kam blogo darome, kad atsiprašinėjame, ar mūsų tokia tauta, kad pastoviai reikia už bet ką atsiprašinėti?“ – svarstė vyras.

„Čia tas pats, kas medikas atsiprašytų, kad išgydė, gaisrininkas atsiprašytų, kad gaisrą užgesino… Kodėl atsiprašinėjame už darbus, nuo kurių visiems bus geriau ir miestas taps gražesniu? Gal tiesiog parašyt „Būkite dėmesingi, vyksta miesto tvarkymo darbai“… Nes atsiprašymas visai ne į temą“, – dėstė nuomonę jis.

Tomo teigimu, remonto darbai veda prie teigiamo rezultato – gražesnio miesto, tad atsiprašinėti neturėtų būti dėl ko.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA