Pigiausi nuosavo būsto pasiūlymai Kaune: galima apsigyventi ir už kelis tūkstančius eurų | Kas vyksta Kaune

Pigiausi nuosavo būsto pasiūlymai Kaune: galima apsigyventi ir už kelis tūkstančius eurų

Asociatyvi nuotr. / Roko Tenio nuotr.

„Namas randasi labai patogioje vietoje. Šalia parduotuvės „Maxima“, „Iki“, sutvarkytas Lampėdžių karjeras. Patogus susisiekimas“, – taip kauniečius įsigyti būstą vilioja skelbimas, kuriame siūloma nusipirkti būstą vos už 4200 eurų.

Neseniai publikavome tekstą apie tai, kaip pasirinkti tarp būsto nuomos ir įsigijimo. Kadangi po straipsniu sulaukėme didelės kauniečių diskusijos, nusprendėme pasidomėti, kiek mažiausiai lėšų gali prireikti, norint įsigyti būstą Kaune ir patikrinome, kokie pigiausi būstai šiuo metu yra siūlomi kauniečiams.

Teksto pradžioje cituoto skelbimo autorius teigė, jog parduoda vieno kambario (16,5 kv. m.) bendrabučio tipo butą Vilijampolėje su atskiru elektros skaitikliu ir galimybe įsivesti atskirus patogumus, kurie šiuo metu yra bendri. Kaip dar vienas buto privalumas yra nurodyta ir jo vieta name – ne pirmasis ir ne paskutinysis, o 3 iš 5 aukštų.

Tuo tarpu Eigulių rajone, Kalniečių gatvėje, parduodamas „labai tvarkingas 1 kamb. butas“, kurio plotas – 13,5 kv.m. Bute yra plastikinis langas, grindys – laminatas, šarvuotos durys. Butas turi atskirą įėjimą, tvarkingus kaimynus. Už tokį būstą skelbime prašoma kiek daugiau, nei 6000 eurų.

Petrašiūnuose, M. Gimbutienės gatvėje, už 18 kv. m. būstą prašoma 6990 eurų. Būstas – bendrabučio tipo name, trečiame aukšte, yra bendri patogumai, grindys – laminatas, durys – šarvuotos. Nuotraukose būstas atrodo itin šviesus, tačiau be baldų.

O norintiems gyventi miesto centre, tačiau neturintiems tam itin daug lėšų, – taip pat ne bėda. Antrame aukšte esantis vieno kambario butas (37 kv. m.) skelbime apibūdinamas kaip „tvarkyngas“, o jo kaina – vos 7000 eurų. Daugiau detalių apie siūlomą būstą nėra skelbiama.

Kiti tikrintuose skelbimų portaluose parduodami būstai – kur kas brangesni, kai kurių kaina siekia net 59900 eurų. Tiesa, jie – ne bendrabučio tipo ir ne taip liūdnai pagarsėjusiose miesto vietose, kaip kai kurie iš aukščiau minėtų būstų: senamiestyje, A. Juozapavičiaus prospekte ar panašiai.

Taigi norintiems įsigyti pigų būstą Kaune nereikėtų nuleisti rankų, tačiau patariame prieš tai pasidomėti, kokioje kaimynystėje parduodamas būstas yra, mat tai dažnai pateisina jo kainą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA