Skaitytojas: netoli Ringaudų įvyko baisi avarija | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: netoli Ringaudų įvyko baisi avarija

R.Tenio nuotr.

Antradienio pavakarę „Kas vyksta Kaune” skaitytojai pranešė apie avariją, kuri įvyko netoli Kauno. Pranešama, kad jos metu susidūrė žemės ūkio darbus laukuose dirbęs traktorius ir mikroautobusas. Po avarijos pastarojo vairuotoją teko vaduoti ugniagesiams gelbėtojams.

Pirminiais duomenimis, avarija kelyje Noreikiškės – Ringaudai ties Karkiškių fermomis įvyko maždaug 15:30 val. Kaip portalui „Kas vyksta Kaune” teigė Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Tumelytė, pareigūnai gavę pranešimą, išvyko į nelaimės vietą.

Liudininkai, matę avariją teigia, kad traktorius išvažinėjo iš šalutinio kelio, kai pagrindiniu važiavo mikroautobusas „VW”. Spėjama, kad autobusiuko vairuotojas galėjo viršyti leistiną saugų greitį.

Atvykę ugniagesiai-gelbėtojai iš sumaitoto automobilio ištraukė sunkiai sužeistą, bet sąmoningą vairuotoją. Jis perduotas medikams, kurie jį skubiai išvežė į Kauno klinikas.

Kelių policijos valdybos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Šiuo metu laukuose vykstant intensyviems žemės ūkio darbams, keliuose galima sutikti daug žemdirbių technikos, kuri juda lėtai, jos gabaritai – kur kas didesni nei įprastų transporto priemonių. Vairuotojai, prasilenkdami su riedančiais žemės ūkio padargais turėtų būti kiek įmanoma atsargesni saugant tiek savo, tiek kitų eismo dalyvių gyvybes.

Primename, kad tai jau ne pirmas eismo įvykis Kauno regione, susijęs su žemės ūkio technika. Praėjusią savaitę vos tragiškai nepasibaigė avarija kelyje „Via Baltica”, kuomet šalikele važiuojantį traktorių su priekaba kliudė ir apvertė vilkikas. Dėl eismo įvykio buvo uždarytas eismas, vairuotojai turėjo rinktis kelią, vedantį per aplinkinius kaimelius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA