Audra neišbaidė bokso entuziastų | Kas vyksta Kaune

Audra neišbaidė bokso entuziastų

Organizatorių nuotr.

Nors ketvirtadienio vakarą Kauno miestą plovė škvalas, tai neišbaidė žmonių, norinčių susipažinti su boksu.

[galerija kiek=”4″]

Juolab, kad ketvirtadienio treniruotę vesti buvo prižadėjęs kaunietis, profesionalų ringe žengiantis be pralaimėjimų (14:0) – Egidijus Kavaliauskas. Į pažintinę bokso treniruotę susirinko apie pusšimtis kauniečių.

„Labai smagu, kad Kaune yra entuziastingų trenerių, kurie skiria savo laiką ne tik profesionaliems sportininkams ugdyti, tačiau ir bokso sporto šakos populiarinimui Lietuvoje. O sekdamas viešų treniruočių eigą matau, kad jos pritraukia tikrai daug žmonių, nors yra ir atostogų metas“, – teigė Egidijus Kavaliauskas.

„Rengiant viešas bokso treniruotes pagrindinis tikslas yra žmones supažindinti su šia sporto šaka ir įvairiomis joa atmainomis, kurios padeda išlaikyti puikią fizinę formą. Juk bokso treniruočių metu dirba daugiau kaip 90 proc. kūno raumenų. Tai ir puiki aerobinė treniruotė!”, – užsiėmimų tikslą komentavo treniruočių iniciatorius Marius Palionis.

Nemokamos viešos bokso treniruotės antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 19 val. vyks Kauno Ąžuolyno dainų slėnyje. Paskutinė numatoma rugpjūčio 18 dieną. Treniruotės vykta bet kokiomis oro sąlygomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA