Kaunietis rado būdą išvengti balų, bet gaus baudų | Kas vyksta Kaune

Kaunietis rado būdą išvengti balų, bet gaus baudų

Skaitytojų nuotr.

Vos pasibaigus liūtims, kauniečiai užfiksavo itin neįprastą vaizdą.

Apie 19 valandą vakaro vairuotojai bei praeiviai Karaliaus Mindaugo prospekte prie prekybos centro „Akropolis“ pastebėjo vyrą, užlipusį ant šviesoforo konstrukcijos.

„Cirkas prie Akropolio, rūpinasi, kad kamštyje stovėti nebūtų taip nuobodu“, „Gal balų išvengt norėjo“, – apie jaunuolio motyvus svarstė vaizdu pasidalinę kauniečiai ir teigė, jog drąsuolio kelionė greitai baigėsi. „Atvyko dvi gaisrinės ir greitai susikalbėjo“, – teigė įvykį matę vairuotojai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, vaikinas ant šviesoforų konstrukcijos lipo dėl to, kad susilažino su draugais. Pirminiais duomenimis, jaunuolis buvo blaivus, tačiau įvykio aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

Kol prie sankryžos vyko veiksmas, įvyko nedidelė avarija. Jos metu susidūrė dvi moterys.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog per pastaruosius keletą mėnesių kauniečius stebino ne vienas panašus įvykis: neseniai kalbinome vaikiną, kuris laipioja pastatų stogais bei važinėja ant troleibusų stogų ir tai fiksuoja vaizdo įrašuose, o kiek anksčiau kauniečius šokiruoti bandė į Lietuvą vaizdo įrašo filmuoti atvykęs rusas.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA