Kelio ženklą nuvertę ir toliau nuvažiavę vairuotojai: mes nebėgome iš avarijos | Kas vyksta Kaune

Kelio ženklą nuvertę ir toliau nuvažiavę vairuotojai: mes nebėgome iš avarijos

Kas vyksta Kaune nuotr.

Trečiadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad Taikos prospekto ir Kovo 11-osios gatvėje – nuverstas pėsčiųjų perėjos kelio ženklas ir besimėtantis automobilio priekinis bamperis su numeriais. Iš pažiūros atrodė, kad vairuotojas, nesuvaldęs automobilio, rėžėsi į stulpą ir palikęs įkalčius paspruko. Tačiau paaiškėjo, kad viskas – kiek kitaip.

Kovo 11-osios gatvės daugiabučio kiemuose sutikti avarijos dalyviai pasidalino įvykio aplinkybėmis ir nušvietė neaiškią situaciją, kodėl po įvykio jie neliko avarijos vietoje ir nelaukė policijos pareigūnų.

Vairuotojai pasakojo, kad įvykus avarijai, jie pasitraukė nuo kelio, kad nesudarytų spūsties. Keista, tačiau jie nuvažiavo į klaidžius kiemus, kur teigė planavę pildyti eismo įvykio deklaraciją. Į avarijos vietą atvykę policijos pareigūnai surado kiemuose stovėjusius abu avarijos dalyvius.

Vienas iš jų tikino, kad paliko automobilio dokumentus, kurių reikėjo eismo įvykio deklaracijos pildymui, todėl nuvažiavo arčiau namų. Juos šioje vietoje surado policijos pareigūnai, kurie vairuotojams paaiškino, kad jų veiksmas prilygsta pabėgimui iš įvykio vietos, nes apgadintas Valstybei priklausantis turtas – šiuo atveju kelio ženklai. Tuo tarpu vairuotojai teisinosi, kad jokio pabėgimo nebuvo, jie tiesiog pasitraukė į nuošalesnę vietą pildyti deklaracijos.

„Peugeot“ vairuotojas pasakojo, kad įvažiavęs į žiedinę sankryžą, pirmąja eismo juosta, kuri skirta tik įvažiuoti į Kovo 11-osios gatvę, bandė važiuoti tiesiai, kai antrąja eile iš sankryžos išvažinėjo „Citroen“ mikroautobuso vairuotojas.

Ar avarijos dalyvių pasigailės policijos pareigūnai ir neskirs nuobaudų už pabėgimą iš eismo įvykio, paaiškės įvertinus visas avarijos aplinkybes. Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai buvo blaivūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA