Ugniagesių ištrauktas skenduolis Lampėdžiuose kriminalistams uždavė mįslę | Kas vyksta Kaune

Ugniagesių ištrauktas skenduolis Lampėdžiuose kriminalistams uždavė mįslę

Kas vyksta Kaune nuotr.

Trečiadienio pavakarę Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą apie Lampėdžiuose galimai plūduriuojantį žmogaus kūną. Tai portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino Kauno ugniagesiai, apie kurių vykimą Lampėdžių link, pranešė pastabieji „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, kurie teiravosi, kokie gelbėjimo darbai vyksta mieste.

Teritorija, kurioje aptiktas skenduolis, buvo sunkiai prieinama ir neprivažiuojama. Ugniagesiams gelbėtojams vos ne vos pavyko privažiuoti prie vietos, kur galėjo nusileisti gelbėjimo valtį.

Iš Lampėdžio ežero ištrauktas maždaug 50-60 metų vyriškio kūnas, medikų pagalbos jam jau neprireikė. Apžiūrėjus pakrantes, aptikta ir vieta, kurioje vyriškis poilsiavo. Čia rastas krūmuose numestas dviratis, drabužiai.

Keista, bet iš vandens ištrauktas vyriškis buvo apsirengęs ilgomis treningų tipo kelnėmis, o krante rastos dvi poros marškinių, taip pat vienos, trumpesnės kelnės, batai.

Ištyrę įvykio vietą pareigūnai turėjo surinkti visus rastus daiktus, juos nunešti į maždaug už kilometro stovintį automobilį ir nuvežti saugoti į policiją. Vyriškio kūnu laikinai pasirūpins savivaldybės įmonė „Kapinių priežiūra”.

Pareigūnams teks atsakyti į klausimą, kodėl nuskendo vyriškis, nes įvykio vietoje rasti daiktai ir aplinkybės neleidžia galvoti, kad vyriškis nuskendo besimaudydamas.

Įvykio vietoje dirbę kriminalistai įvykio plačiau nekomentavo. Apie skenduolį pranešė šalimais poilsiavusi moteris.

Kauniečius, galinčius suteikti papildomos informacijos tyrėjams ištiriant šią, šiandien užvestą skenduolio bylą, prašome kreiptis į Kauno policiją telefonu 837 303450.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA