Kaunas po liūties: užtvindytos gatvės ir automobilius suniokoję nuvirtę medžiai | Kas vyksta Kaune

Kaunas po liūties: užtvindytos gatvės ir automobilius suniokoję nuvirtę medžiai

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Nauja darbo savaitė Kaune prasidėjo griausmingai. Pirmadienio vakarą kauniečius gąsdino griausmingas griaustinis, po kurio prapliupo lietus ir pradėjo pūsti itin stiprus ir galingas vėjas. Deja, ne visiems kauniečiams ši gamtos užgaida baigėsi laimingai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad mieste kai kurios gatvės po liūties tapo tikrais ežerais. Pramonės prospektas po liūties tapo sunkiai pravažiuojamas, kraštinėmis juostomis nerizikuoja važiuoti net patyrę vairuotojai.

Taip pat pranešama, jog po lietaus patvino miesto centre esanti Miško ir Gedimino gatvių sankryža. Čia susiformavo milžiniškas ežeras, per kurį nerizikuoja važiuoti beveik visi eismo dalyviai. Kulniuojantys link „Akropolio“ ar laikinosios autobusų stoties, taip pat priversti daryti lankstą, kad nesušlaptų kojų.

[susije_video kurie=””]

Palemono gyventojai „džiaugiasi“ ne tik liūties apsemtomis gatvėmis, bet ir ant automobilių nuvirtusiais medžiais. Kauniečių atsiųstose nuotraukose matyti, kad kieme po medžiais stovėję automobiliai suniokoti vėtros nulaužtų medžių. Stoties gatvės gyventojai šiuo metu bando nustatyti, kiek stipriai lūžę medžiai apgadino jų transporto priemones ir ar bus įmanoma jas dar suremontuoti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA