Vagystėmis įtariamiems jaunuoliams paskirtos kardomosios priemonės | Kas vyksta Kaune

Vagystėmis įtariamiems jaunuoliams paskirtos kardomosios priemonės

Interneto arcyvo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariate atliekami ikiteisminiai tyrimai pagal LR baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., 180 str. 1 d. Padarius šias nusikalstamas veikas įtariami A. D. (gimęs 1997 m.) ir D. S. (gimęs 2000 m.).

Šie asmenys įtariami dėl atvirosios vagystės, plėšimo ir vagystės įsibrovus į patalpą ar kitą saugomą teritoriją Kauno miesto centro teritorijoje pagrobiant mobiliuosius telefonus, asmeninius daiktus. Tie patys asmenys liepos 17 d. 5.07 val., Kaune, Šv. Gertrūdos g., užfiksuoti uždarosios akcijos bendrovės vaizdo kameromis apiplėšę ir sumušę jaunuolį. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai netruko jaunus vyrus pristatyti į policijos komisariatą.

Dėl kardomosios priemonės, suėmimo, šiems asmenims buvo kreiptasi į Kauno apylinkės teismą. Nepilnamečiui skirtas suėmimas 7 dienų laikotarpiui, o 19-mečiui – suėmimas 1 mėnesio laikotarpiui. Pastarasis yra teistas ir anksčiau už analogiškus nusikaltimus.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Ketvirtojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA