Kauno klinikose dėl gaisro evakuoti medikai ir pacientai (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Kauno klinikose dėl gaisro evakuoti medikai ir pacientai (atnaujinta)

R. Tenio nuotr.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, jog ketvirtadienio rytą ugniagesiai dirba Kauno klinikose. Pranešama, kad viename pastate pridūmintos patalpos, yra gaisro pavojus.

[galerija kiek=”28″]

Pranešime skelbiama, jog liepos 21 dieną 10:08 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Eivenių g. 2 Lietuvos sveikatos mokslų universiteto klinikų Akių klinikoje pridūmintos patalpos.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno APGV pajėgos.

Kaip praneša įvykio vietoje esantys „Kas vyksta Kaune” skaitytojai, dėl pridūmintų patalpų evakuota akių klinika, įvykio vietoje dirba milžiniškos ugniagesių gelbėtojų pajėgos, žmonės lauke laukia, kada vėl galės įeiti į gydymo įstaigą. Akių klinikos darbas šiuo metu sutrikęs.

Pirminiais duomenimis, ugniagesiams teko evakuoti per 300 žmonių, tarp kurių – ir medikai, ir pacientai. Aptiktas ir pirminis gaisro židinys. Spėjama, kad užsidegė rūsyje esanti rezervinio elektros įtampos sistema, kurią aprūpina dideli akumuliatoriai.

Kaip informavo Kauno apskrities Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos darbuotojai, 10:55 val. pacientai jau įleidžiami į pastatą, tačiau ne visus aukštus.

„Dar vėdinamos uždūmintos patalpos, gaisro tunelys – pirmame aukšte, tad ten žmonės dar neįleidžiami, taip pat neleidžiama patekti į rūsį. Žmonės gali patekti į II-V aukštus. Gaisro aplinkybės neaiškios”, – sakė specialistai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA