Ispanijos rinktinės treneris: Manau abi komandos kovos dėl medalių | Kas vyksta Kaune

Ispanijos rinktinės treneris: Manau abi komandos kovos dėl medalių

R. Tenio nuotr.

Po sudėtingų rungtynių, kuriose laimėtoją išaiškinti prireikė ir pratęsimo, Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas 

„Tai buvo gražios rungtynės, kurias laimėti galėjo bet kas. Žinoma buvo gražių dalykų,buvo ir blogų dalykų. Mane nustebino, kai teisėjai po ketverių kėlinių klausė ar norime tęsti ir žaisti pratęsimą. Juk čia tokia nuostabi atmosfera, nepakartojami fanai, galbūt buvom truputį pavargę, tačiau buvo nuostabus šou. Mums trūksta dar trijų savaičių, per kurias bus daugiau varžybų, daugiau taisymo, bet manau abi komandos varžysis dėl medalių, kodėl gi ne?“, – retoriškai klausė Ispanijos rinktinės treneris Sergio Scariolo.

„Pagaliau turėjome aukščiausio lygio oponentą. Galbūt pradžioje buvome per daug susikaustę, galbūt davėme per daug pagarbos, kaip Europos čempionato finale. Gerai, kad Mantas taikliais tritaškiais mus gražino į rungtynes, abi komandos norėjo laimėti, bet tuo pačiu metu leido sau ekspermentuoti ir tik pabaigoje žaidėme pajėgiausiomis sudėtimis. Džiaugiuosi, kad drausmingai sužaidėme pabaigoje.“, – sakė Lietuvos rinktinės treneris Jonas Kazlauskas

Paklaustas, ar Jonas Kazlauskas norėjo žaisti pratęsimą, treneris nuo aiškaus atsakymo išsisuko. „Norėjome pabūti džentelmenais, tad leidome svečiams rinktis. Juk jie labiau pavargę. Norėjome pabūti džentelmenais.“, – žurnalistams sakė vyriausiasis rinktinės treneris.

„Smagu atsisveikint su sirgaliais pergale, smagu kad nepalūžome po sunkios rungtynių pradžios. Žinoma, jautėsi, kad trūko stipriausių ispanų žaidėjų, kad jie nežaidė pačia aukščiausia pavara, bet čia jau jų problemos“, – varžybomis džiaugėsi Mantas Kalnietis.

„Rungtynės buvo sunkesnės nei anksčiau, teko pasikauti, tai tikrai buvo neblogas jėgų išbandymas, o toliau varžovai bus tik stipresni.“, – į ateities kovas žvelgė Jonas Valančiūnas.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA