Baudos kvitas: juokas pro ašaras arba kodėl kai kurie yra nebaudžiami? | Kas vyksta Kaune

Baudos kvitas: juokas pro ašaras arba kodėl kai kurie yra nebaudžiami?

Skaitytojų nuotr.

Per keletą praėjusių savaičių portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo ir liūdesį, ir juoką keliančių automobilių statymo būdų.

[galerija kiek=”8″]

Pirmoji skaitytoja, Gabrielė, pasidalino nuotraukomis, kuriose užfiksuotas Eiguliuose. „Vaikščiojau su draugu ir drauge, prie vieno daugiabučio atkreipiau dėmesį, kaip močiutė neįgaliojo vėžimėly ir ją lydinti moteris bandė įveikti kliūtį, tai yra, automobilį, kuris stovėjo tiesiog ant šaligatvio“, – pasakojo ji ir pridūrė, kad geranoriškai padėti sutikusių žmonių vis dėlto atsirado.

„Bet čia istorija nesibaigė“, – teigė Gabrielė. „Iš namo išėjo vaikinukas, tvarkingas, su ausytėje žibančiu auskariuku. Vienas praeivis paklausė: tamsta, čia jūsų automobilis? Pagal vaikinuko reakciją galima buvo suprast, kad jis ir yra savininkas, deja pritrūko drąsos, matyt“, – pasakojo kaunietė apie vėliau užvirusios diskusijos pradžią. „Kurios (diskusijos, red.) pabaigoje vyrukas tiesiog mestelėjo frazę: aš nekaltas, kad tu invalidė!!! Ir sarkastiškai nusijuokęs nuskubėjo link parduotuvės. Kur dingo pagarba žmogui?“ – svarstė Gabrielė. Ir pridūrė, jog kitą dieną automobilis stovėjo lygiai toje pačioje vietoje.

Netvarkingai stovintys automobiliai

Tiesa, ne visos skaitytojų atsiųstos situacijos – tokios niūrios. Kitas skaitytojas atsiuntė nuotraukos, kuriose užfiksavo „Škoda“ markės automobilį, visiškai užblokavusį įvažiavimą prie „Drive in“ vietos vienoje Kauno kavinėje. Kaunietis prie nuotraukų tiesiog klausė, ar „drive in“ nuo šiol – „drive jump“?

Netvarkingai stovintys automobiliai

Na, o trečioji istorija turėtų būti itin pažįstama visiems, važinėjantiems ar gyvenantiems senamiestyje. „Kaune parkuojasi blondinė prie jorkšyrų šunų kirpyklos“, – teigė kaunietis, pasidalinęs nuotrauka iš Valančiaus gatvės. „Svarbu apkirpt šunį. O kad už jos – penkios mašinos, tai jai nesuprantama“, – rašė vyras.

Netvarkingai stovintys automobiliai

Na o sekmadienį gautoje nuotraukoje skaitytoja dalinasi savo užfiksuotomis nuotraukomis ir pastebėjimu, kad vieni Kauno automobilių savininkai turi išskirtines teises, o kiti – ne. „Šiandien prie kavinės, įsikūrusios Laisvės alėjoje 86, pastatytas BMW markės automobilis, trukdantis lauke esančiai kavinės daliai net atsidaryti“, – pasakojo Viktorija. 

Kaunietės teigimu, toje vietoje yra ženklas, nurodantis jog eismas ir parkavimas minėtoje vietoje – griežtai draudžiami, o nepaklusę nurodymui – dažnai baudžiami. „Tačiau šis BMW policijos pareigūnų buvo paliktas stovėti, nes šįkart „ženklas nesimato ir negalima jo nubausti“, – teigė kaunietė ir svarstė, kodėl vieni vairuotojai ženklą pastebi arba nepastebėję yra baudžiami, o šis vairuotojas išsisuka?

Moteris taip pat pasakojo, kad darant nuotraukas atvyko ir greta automobilį pastatė ir dar vienas vairuotojas, į jos pastabas, kad trukdo kavinei ir stato automobilį neleistinoje vietoje, nesureagavęs.

Netvarkingai stovintys automobiliai

Dėkojame už atsiųstas nuotraukas! Jeigu ir jūs užfiksavote netvarkingai pastatytą automobilį, nuotraukas ir situacijos aprašymą galite atsiųsti mums naudodami funkciją „Pranešk naujieną“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA