Vieną iš trijų motociklų taranavo girta moteris su automobiliu | Kas vyksta Kaune

Vieną iš trijų motociklų taranavo girta moteris su automobiliu

R.Tenio nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie sekmadienio vakarą įvykusią motociklo ir lengvojo automobilio avariją. Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad automobilį „Ford Focus“ vairavusi moteris buvo neblaivi, jai nustatytas 1,5 promilės girtumas.

Avarija apie 20 valandą įvyko Šiaurės prospekto įkalnėje. Pirminiais duomenimis, trys motociklininkai važiavo į įkalnę, kai į vieną iš jų rėžėsi nuo kalno besileidęs ir į priešpriešinio eismo kryptį išvažiavęs moters vairuojamas lengvasis automobilis. Laimei, dviems motociklo vairuotojams susidūrimo išvengti pavyko, tačiau jų kolegai įvykis baigėsi kur kas skaudžiau.

Kauno greitosios medicinos pagalbos budinčioji gydytoja portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad šio įvykio metu sužalotas maždaug 50-ies metų vyriškis. Jam įtariamas šlaunikaulio lūžis.

Panašiu metu Juozapavičiaus prospekte įvyko dar viena avarija, kurios metu susidūrė autobusas ir motociklas. Iš šio įvykio medikai motociklininką taip pat pristatė į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, autobuso vairuotojas sankryžoje, atvažiavęs nuo centro pusės suko į kairę ir nepastebėjo priešpriešais atvažiuojančio motociklo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA