Kauno rajone užregistruotas 500-asis kūdikis | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone užregistruotas 500-asis kūdikis

Krs.lt

Penktadienį Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 500-asis šiemet gimęs kūdikis – Auksė Ulevičiūtė.

Birželio 29-ąją pasaulį išvydusi mergytė gimė juvelyrų Audriaus ir Deimantės, gyvenančių Ramučiuose, šeimoje. Į šią gyvenvietę jauni žmonės atsikraustė neseniai, praėjusių metų gruodžio mėnesį. Prieš tai gyveno Vijūkuose. „Iš viso Kauno rajone gyvename 8 metus“, – sakė gimimo liudijimo pasiimti atvykęs tėvelis. Jis nustebo ir apsidžiaugė sužinojęs, kad dukrytė pažymėta gražiu jubiliejiniu skaičiumi.

Mama ir mažylė jau namuose, jaučiasi gerai ir pratinasi prie naujagimės diktuojamo gyvenimo ritmo.

Auksė – trečiasis vaikas šeimoje. Du vyresnieji broliukai, 8-erių Gustas ir 5-erių Simas, naujosios šeimos narės dar nematė, nes šiuo metu svečiuojasi pas močiutę. Berniukai nekantraudami laukia sekmadienio, kai grįžę namo pamatys sesytę.

Vardą dukrytei išrinko mama, kiti šeimos nariai tam pritarė.

Naujagimės tėvelį, atvykusį užregistruoti jubiliejine tapusią dukrą, pasveikino savivaldybės meras Valerijus Makūnas. Įteikdamas gimimo liudijimą ir knygą „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“ meras pasveikino šeimą su pagausėjimu ir pasidžiaugė, kad jaunos, perspektyvios šeimos gyvena Kauno rajone. „Auksės gimimas – ne tik jūsų šeimos, bet ir viso rajono šventė. Tikiu, kad mergytė užaugs dora ir savo kraštą mylinčia piliete“, – linkėjo meras.

Pernai 500-asis rajono kūdikis, Mykolas iš Didvyrių kaimo Raudondvario seniūnijoje, gimė kiek vėliau – liepos 20-ąją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA