Kauniečiai vėl turi gerą gyvos muzikos vietą gryname ore | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai vėl turi gerą gyvos muzikos vietą gryname ore

R. Tenio nuotr.

Šįvakar beveik 500 geros gyvos muzikos klausytojų drauge su charizmatiškąja Jazzu Kaune „išjudino“ naują turiningų vasaros vakarų erdvę – senojoje prieplaukoje prie Nemuno pradėjo veikti naktinio klubo „Combo“ vasaros terasa. Čia ligi pat rudens kiekvieną trečiadienį ir ketvirtadienį vyks gyvo garso koncertai ir įsimintini renginiai.

Vasariški Nemuno vaizdai, kokybiškas garsas ir muzikos gurmanų skoniui įtinkantys Lietuvos bei užsienio atlikėjai – tai pagrindas, ant kurio konstruojami naujo formato vasaros vakarai Kaune.

Artimiausioje programoje suplanuoti muzikos žinovams gerai žinomų atlikėjų pasirodymai, kurių pavardės kalba pačios už save. „Combo“ vasaros terasoje žiūrovai sulauks Vido Bareikio, Shorenos Janiashvili, Domo Alekso su grupe, Naktinių Personų, Erikos Jennings bei kitų garsenybių. Čia savo renginius jau planuoja koncertų „Gera Muzika Gyvai“ organizatoriai bei gerą nuotaiką kuriantas „Humoro klubas“.

Po sėkmingo atidarymo koncerto į vasaros terasą ant Nemuno kranto žada dar kartą sugrįžti ir Jazzu (Justė Arlauskaitė).

Kiekvieną vasaros trečiadienį ir ketvirtadienį „Combo“ vasaros terasoje bus galima pasiklaustyti ne tik atlikėjų pasirodymų, sudalyvauti kokybiškuose renginiuose, bet ir smagiai praleisti laiką iki paryčių. Po daugumos koncertų suplanuotos „dūzgės“ su DJ Erichu.

Kokybiška muzika, garsas, maistas, gėrimai, aptarnavimas – garantuoti. Viskas, kuo telieka pasirūpinti dalyviams – gera nuotaika ir nusiteikimas švęsti vasarą!

Bilietus galite įsigyti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA