Vandalai ištvėrė tik mėnesį: nuniokotas knygų namelis | Kas vyksta Kaune

Vandalai ištvėrė tik mėnesį: nuniokotas knygų namelis

KAVB nuotr.

Liepos 4 d. apie 20.30 val. Mažajame ąžuolyne, priešais Kauno apskrities viešąją biblioteką, vandalai nuniokojo vos prieš mėnesį įrengtą Knygų namelį.

[galerija kiek=”4″]

Vaizdo kameros užfiksavo, kaip namelį susprogdino trijų paauglių grupelė. Šiuo metu vandalai nėra nustatyti, vyksta ikiteisminis tyrimas.

Atidengtas prieš mėnesį

Knygų namelis Kauno apskrities viešosios bibliotekos prieigose buvo iškilmingai atidengtas birželio 1 d. vaikams ir jaunimui skirto šventinio Bibliotekų metų renginio „Vasara su knyga: nuo saulėtekio iki saulėlydžio“ metu.

Į renginį buvo pakviesti garbingi svečiai, jie mažąją lauko bibliotekėlę papildė dovanotomis knygomis su palinkėjimais. Naujoji bibliotekėlė nuo pat pirmų dienų sulaukė didelio populiarumo, kvietė mainytis perskaitytomis knygomis, taip skatindama bendruomeniškumą ir skaitymo kultūrą. Įvairaus amžiaus žmonės intensyviai domėjosi, ieškojo, dovanojo leidinius.

Ką nors mačiusius ar girdėjusius apie šį įvykį, prašome pranešti policijai ir Kauno apskrities viešosios bibliotekos administracijai tel. (8 37) 32 43 56.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA