Tragiškos muštynės viešoje vietoje: vienas nužudytas | Kas vyksta Kaune

Tragiškos muštynės viešoje vietoje: vienas nužudytas

Archyvo nuotr.

Savaitgalis Kaune neapsiėjo be skaudžių ir tragiškų nelaimių, kurių galėjo ir nebūti. Pranešama, jog vėlyvą šeštadienio vakarą Dainavos mikrorajone įvyko žiaurios muštynės, po kurių vienas konflikto dalyvis mirė.

[galerija kiek=””]

Kaip skelbia lrytas.lt, apie 22 valandą Kaune įsiplieskusios keturių vyrų muštynės baigėsi vieno jų mirtimi, o kitas buvo sunkiai sužeistas. Policijos pareigūnai netoli nuo užpuolimo vietos sulaikė du girtus 37 ir 36 metų įtariamuosius, kurie yra žinomi pareigūnams dėl savo ankstesnių nusikaltimų. Auka buvo mirtinai suspardyta, jai smogta daugybę kartų.

Pirminiais duomenimis, konfliktas tarp praeinančių vyriškių kilo šalia prekybos centro „Saulėtekis“. Iš pradžių jie apsisvaidė žodžiais, vėliau ėmėsi smurtinių veiksmų. Praeiviai, pamatę žiaurią egzekuciją, kurios metu buvo spardomi ant žemės gulintys vyriškiai, apie tai pranešė bendrajam pagalbos centrui.

Negyvas vienas muštynių dalyvis rastas krūmuose, šalia gulėjo ir jo draugas, kuris dėl daugybinių veido kaulų lūžių buvo skubiai pristatytas į Kauno klinikas.

Po įvykdyto nusikaltimo operatyviai sulaikyti du vyrai. Šiuo metu jie uždaryti areštinėje, pirmadienį bus sprendžiama dėl jų suėmimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA