Nepilnamečių nevaržomas laisvalaikis Kaune: vidury dienos suaudė kaip obuolį | Kas vyksta Kaune

Nepilnamečių nevaržomas laisvalaikis Kaune: vidury dienos suaudė kaip obuolį

Kas vyksta Kaune nuotr.

Nekaltas romantiškas pasisėdėjimas gryname ore miesto parke ne visiems gali baigtis laimingai. Tuo įsitikino „Kas vyksta Kaune“ žurnalistas, atsitiktinai pamatęs ir puolęs tramdyti viešą laisvalaikio pramogų atostogų metu išsiilgusių jaunų kauniečių egzekuciją Nemuno salos parke.

Kitoje Nemuno salos pusėje dėmesį patraukė jaunuolių kompanija, kuri atrodė, kad kartu leidžia laisvalaikį. Tačiau po kelių akimirkų vienas iš jaunuolių jau gulėjo ant žemės, o jį tuo metu spyriais iš kojų ir smūgių iš kumščių pradėjo auklėti maždaug penkių paauglių grupuotė. Iš kito salos kranto praeiviams pradėjus šaukti , „baikit, kas čia vyksta“ jaunuoliai staiga atsitraukė nuo nelaimėlio ir pasišalino į šalimais esantį miškelį. Kol jaunuolį spardė ir daužė, jo draugė buvo priversta stebėti šią viešą egzekuciją.

Nuskriausto vaikino pasiteiravus, už ką jį taip talžė, jis atsakė, kad nesupranta, nes tiesiog sėdėjo su mergina pakrantėje, kai priėjo iš matymo pažįstamų jaunuolių kompanija ir pradėjo priekabiauti. Gerokai apkultas jaunuolis mažiausiai jaudinasi dėl atimto cigarečių pakelio, tačiau atskleidė, kad šie jaunuoliai gali prisikabinti prie bet ko.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau anksčiau buvo gavęs informacijos, kad miesto centre siautėja neprižiūrimų nepilnamečių gauja, kurie užkabinėja praeivius ir kitaip ieško problemų. Už tokių jaunuolių priežiūrą turėtų atsakyti jų tėvai, tačiau gali būti, kad jie – neprižiūrimi, likimo nuskriausti ir per greitai suaugę vaikai, kuriems artimiau smurtas, keiksmai, silpnesnio žmogaus pažeminimas, nei lauko treniruokliai ar sporto žaidimų aikštelės. Nebent tokiu atveju, jei juos sulaužyti, sugadinti.

Raginame miesto savivaldybę ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus imtis priemonių užtikrinant viešą tvarką mieste ir užkardyti kelią panašiems smurto protrūkiams Kauno miesto viešose erdvėse. Niekada negali žinoti, kas kitą kartą į galvą šaus paniekos apimtiems jaunuoliams, kurių net nesinori kauniečiais vadinti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA