Skaitytojo video: demonų užvaldytas vairuotojas Joninių rytą buvo sustabdytas iki įvykstant nelaimei | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo video: demonų užvaldytas vairuotojas Joninių rytą buvo sustabdytas iki įvykstant nelaimei

Vaizdo įrašo stopkadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas dalinasi savo filmuotu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip vairuotojas per kelias minutes sukelia net kelias avarines situacijas. Paaiškėjo, jog jis vairavo neblaivus.

Vaizdo įrašą atsiutęs skaitytojas tikina, kad priekyje važiuojančio automobilio vairuotoją tikriausiai buvo užvaldę demonai, tačiau kaip portalą informavo Kauno vyriausiojo policijos komisariato budintys pareigūnai, jam buvo nustatytas sunkus girtumas. Vairuotojas taip pat bandė išsisukti siūlydamas kyšį pareigūnams, tačiau jis buvo pristatytas į areštinę.

Vingiuotais Panemunės keliukais važiuojantis „BMW“ vairuotojas kelis kartus vos kaktomuša nesusidūrė su iš priekio atvažiuojančiais automobiliais bei nedaug trūko, kad partrenktų dviratininką su mažamečiu vaiku einančius šalikele.

Laimei, šis epizodas baigėsi laimingai, kuomet Kauno policijos pareigūnai pastebėjo pavojingai manevruojantį automobilį ir jį sustabdė patikrai. Kaip teigė liudininkai, vairuotojas vos galėjo pastovėti ant kojų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA