Festivalyje „Akacijų alėja“ – grupės „Foje“ fanų sambūris | Kas vyksta Kaune

Festivalyje „Akacijų alėja“ – grupės „Foje“ fanų sambūris

Organizatorių nuotr.

Ilgiausiai gyvuojantis bardų festivalis Lietuvoje „Akacijų alėja“ liepos 2 d. savo gerbėjams pateiks kaip niekad daug staigmenų.

[galerija kiek=”4″]

Viena tokių – festivalio scenoje ir vėl pasirodys dainų autorius ir atlikėjas, prodiuseris, aktorius, fotografas Andrius Mamontovas.

Ne paslaptis, kad A. Mamontovo kūrybos gerbėjų ratas yra be galo didelis ir vienas ištikimiausių. Tad nieko nuostabaus, kad paskui šią Lietuvos roko legendą į Kulautuvoje vykstantį „Akacijų alėjos 2016“ festivalį atkeliaus ir per šimtą buvusios grupės „Foje“, žinoma, ir paties A. Mamontovo fanų.

„Akacijose“ – „Foje“ fanai minės 20-metį

Liepos 1 – 3 d. Kulautuvos pušų paunksmėje aktyviausi „Foje“ gerbėjai, bendruomenės nariai minės 20-tąsias visuotinio suvažiavimo metines.  Kaip teigė vienas šios stovyklos organizatorių Linas Patkamaris, pirmą kartą toks „Fojistų“ susibūrimas įvyko dar 1996 m. Elektrėnų miškuose, stovykloje „Mes visi‘96“ .

„Ieškojome tinkamiausios vietos surengti jubiliejinę stovyklą ir taip maloniai sutapo, kad šiais metais Andrius groja „Akacijų alėjoje“. Ilgai nedvejojome pasirinkdami Kulautuvą – ne tik dėl nuostabios gamtos ar patogios geografinės padėties, bet labiausiai dėl puikaus festivalio „Akacijų alėja“. Taip jau yra, kad vieną romantiką traukia prie kito…   Dainuojamoji poezija „Foje“ ir A. Mamontovo kūrybos mylėtojams visada buvo artima. Visą festivalio koncertą mes įtraukėme į stovyklos programą, tuo pačiu tikimės ir festivalio dalyvių apsilankymo mūsų stovykloje“, – pasakojo vienas iš „Fojistų“ stovyklos organizatorių Linas Patkamaris.

Kaip teigia stovyklos organizatorius L. Patkamaris, „Fojistų“ stovykloje bus surengta grupės „Fojė“ ir Andriaus Mamontovo atributikos paroda, kurią taip pat pamatyti galės visi festivalio lankytojai. Vienas įdomesnių eksponatų – „fanų fojemobilis“, o ir pats Andrius Mamontovas žadėjo ne tik apsilankyti stovykloje, bet ir kažką įdomaus paskolinti parodos ekspozicijai. Tad visi norintys dalyvauti ne tik „Akacijų alėjoje“, bet ir „Foje“ fanų stovykloje, visą informaciją gali rasti fanų socialinio tinklo „Facebook“ paskyros renginyje „Fojistų stovykla – po 20 metų!“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA