„Kas vyksta Kaune” skaitytojams – speciali dovana Joninių proga | Kas vyksta Kaune

„Kas vyksta Kaune” skaitytojams – speciali dovana Joninių proga

Archyvo nuotr.

Joninių laisvadienis šiemet dovanos ilgąjį savaitgalį, kuris leis šiek tiek ilgiau atsipūsti, pabūti gamtoje, juolab, kad oras taip pat turėtų džiuginti.

Portalas „Kas vyksta Kaune” savo lankytojams šia proga parengė staigmeną – 2 EUR vertės nuolaidos kuponą, kurį galite išnaudoti birželio 24 d. bei birželio 26 d. išvykai laivu į Birštoną. Norėdami įsigyti bilietus kelionei laivu į Birštoną su specialia nuolaida spauskite šią nuorodą , pasirinkite vieną iš šio savaitgalio datų, o nuolaidos laukelyje tvirtindami užsakymą, įrašykite kasvykstakaune.

Birželio 24 d. bei 26 d. plaukimams taikomos specialios kainos – 2 EUR nuolaida bilietui, dar 2 EUR kiekvienam užsakymui suteiks specialus kasvykstakaune nuolaidos kuponas. Įsigiję bilietus mėgausitės visos dienos programa: ryte išplauksite laivu į Birštoną, mėgausitės nuostabiomis Nemuno pakrantėmis bei Kauno marių regioninio parko vaizdais, Birštone galėsite dalyvauti nemokamoje apžvalginėje ekskursijoje po kurortą, pasižvalgę bei pakeliavę po Birštoną į Kauną grįšite užsakytu autobusu. Įsigydami bilietus galėsite pasirinkti ir priešingą maršrutą – ryte išvykti į Birštoną užsakytu autobusu, o po pietų į Kauną iš Birštono grįžti laivu.

Reguliarios išvykos laivu į Birštoną bus vykdomos kiekvieną sekmadienį iki pat rugsėjo 4 d. Keliaukite, atraskite, pažinkite savo kraštą bei puikiai praleiskite laiką.

Bilietus galima įsigyti internete arba turizmo informacijos centruose Kauno Rotušėje bei Laisvės alėjoje (Laisvės al. 36).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA