Tinklinio žaidėjai prašo savivaldybės: reikia daugiau tvarkos | Kas vyksta Kaune

Tinklinio žaidėjai prašo savivaldybės: reikia daugiau tvarkos

R. Tenio nuotr.

Prasidėjus vasarai, portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai sunerimo, kad miesto tinklinio aikštelės nėra tinkamai paruoštos sezonui.

Jų nuomone, aikštelės yra patogios, nes jose paliekami tinklai ir arti nėra gatvių. Dar vienas privalumas – tribūnos, iš kurių patogu stebėti žaidžiančius.

Tačiau tai – tik ledkalnio viršūnė, matoma iš šalies. Iš tiesų atvykus į aikšteles reikia pirmiausiai pasiruošti žaidimui ir tik tada drąsiai lipti ant smėlio, kurio, skaitytojų teigimu, yra per mažai.

„Dar trūksta priežiūros – linijų, stulpų apsaugos – ir per mažai smėlio, nes iš apačios lenda įvairios konstrukcijos“, – rašė skaitytojai ir pridūrė, jog apsauga nuo laukinių gyvūnų tinklinio aikštelių smėliui tikrai nepakenktų.

Jų teigimu, aikštelių situaciją taip pat pagerintų tinkamas apšvietimas, šalia pastatyti lauko tualetai bei šiukšlių dėžės, kurių dabar nėra. „Trūksta ir dušų ar bent jau čiaupų kojoms nusiprausti“, – siūlymus vardino kauniečiai.

Tiesa, didžiausias aikštelių trūkumas šiuo metu yra tai, kad negalima jų rezervuoti. „Aikštelės neadministruojamos, negalima užsirezervuoti. Užsiimti aikštelę vakarui reikia vidury dienos“, – teigė tinklinio entuziastai.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA