Apie šį naujai statomą būstą Kaune ant Neries kranto dar tikrai nežinojot | Kas vyksta Kaune

Apie šį naujai statomą būstą Kaune ant Neries kranto dar tikrai nežinojot

Dviejų upių apsuptyje įsikūręs Kaunas vis daugiau dėmesio kreipia į nuostabias upes – Nemuną ir Nerį. Tampa madinga ne tik pasivaikštinėti pėsčiomis ar važiuoti dviračiu sutvarkytomis pakrantėmis, bet ir ieškoti būsto arčiau upių.

Gyvenimą ant Neries kranto su nuostabia pakrantės žalumos ir nuolat gyvos upės tėkmės panorama siūlantis projektas „Neries namai“ skirtas žmonėms, kurie nori gyventi mieste, bet gamtos apsuptyje.

[galerija kiek=”4″]

Miesto būstas gamtoje

Planuojama, kad gyvenamasis kvartalas „Neries namai“ bus užbaigtas iki kitų metų vasaros, šiuo metu čia vyksta intensyvios statybos. Nedidelio kvartalo gyventojai turės galimybę įsikurti kotedžo tipo namuose su lauko terasomis. Pirmojo aukšto gyventojai turės nedidelius žalius plotus, viršutinių aukštų – tersas ant stogo, iš kurių atsiveria nuostabios Neries panoramos.

Šio projekto privalumas – gamtos apsuptis ir ramybė itin patogioje geografiškai miesto vietoje. „Neries namų“ kvartalas statomas Vienožinskio gatvės pabaigoje, kurią per kelias minutes pasieksite, važiuodami nuo centro Neries krantine link Šilainių.

Ši vieta itin patogi gyvenimui su šeima, kadangi čia arti tiek Šilainiuose, tiek Vilijampolėje veikiantys darželiai ir mokyklos, prie pat kvartalo yra autobusų stotelės, aplink – net keli prekybos centrai. Prie pat nutiestas dviračių takas, jungiantis atokiausius miesto ir užmiesčio taškus.

Norintiems gyventi kitaip

Kauniečiai priprato prie gyvenamojo būstų pasiūlymų atokiausiuose miesto rajonuose, iš kurių vaikus vežti į specializuotas mokyklas ir būrelius tenka po valandą ir ilgiau. Nors ir teoriškai miesto teritorijoje besikuriančiuose kvartaluose kartais nėra net šaligatvių, nesutvarkytas gatvių apšvietimas – nesaugu nei mažiems, nei dideliems. Susiduriamama ir su retai kursuojančio viešojo transporto ar net būtiniausių prekių prekybos taškų problemomis.

„Neries namų“ gyventojai įsikurs patogioje vietoje mieste su pilnai sutvarkyta miesto infrastruktūra, tačiau drauge galės džiaugtis ir visais gamtos teikiamais malonumais: pasivaikščiojimais Neries pakrantėmis, piknikais gryname ore, galimybėmis įrengi vaikams žaidimų aikšteles ir pan.

Nedidelė kaimynų bendruomenė, nuo pagrindinės gatvės šiek tiek nutolusi teritorija leis formuoti saugią ir tvarkingą privačią erdvę patogiam gyvenimui.

Dėl būsto apžiūros kreipkitės tel. 8 612 09475 arba El.paštu: info@neriesnamai.lt

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA