Kur galima sportuoti nemokamai Kaune? | Kas vyksta Kaune

Kur galima sportuoti nemokamai Kaune?

Kaunas.lt nuotr.

Praėjus vienam didžiausių Kauno sporto renginių, „Kauno maratonui“, portalas „Kas vyksta Kaune“ skatina neapleisti sporto ir pateikia jums veiklų, kurias galite išbandyti nemokamai, sąrašą.

Kauniečiams šią vasarą siūloma nemažai skirtingų veiklų, kuriomis gali užsiimti visi norintys: rengiami specialūs užsiėmimai vaikams, senjorams, mėgstantiems šokį, moterims, kurios ką tik pagimdė ir net norintiems iš arčiau susipažinti su boksu.

Pastarąją sporto šaką išbandyti siūlantys sportininkai žada galimybę ne tik susipažinti su boksu iš arčiau, bet ir patobulinti įgūdžius, susipažinti su Europos bokso čempionu Eimantu Stanioniu, Lietuvos bokso rinktinės vyriausiuoju treneriu Vidu Bružu ir kitais profesionaliais boksininkais. Treniruotės vyks kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį nuo 19 valandos, Kauno Ąžuolyno Dainų slėnyje.

Mėgstantiems kiek ramesnes sporto šakas, net keturis kartus per savaitę – pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais ir ketvirtadieniais – siūloma sudalyvauti jogos treniruotėse, kurios vyksta Santakos parko stadione prie Popiežiaus Jono Pauliaus II paminklo. Treniruotės prasideda 18:30.

Norintiems nepamiršti bėgimo ar tiesiog nemėgstantiems bėgioti po vieną, dukart per savaitę S. Dariaus ir S. Girėno stadione rengiamos bėgimo treniruotės, populiarumą užsitarnavę dar žiemą. Trečiadienį pradžia 18:30, penktadienį – 18 valandą.

Visas ką tik pagimdžiusias moteris, drauge su mažyliais, kviečia užsiėmimai „Mano mama juda“,  vykstantys kiekvieną pirmadienį nuo 18:30 prie futbolo stadiono Neries krantinėje. Organizatoriai kviečia mamas nepamiršti atsinešti žaisliuko mažyliui, vandens atsigaivinimui, sportinį kilimėlį (ar patiesalą ant žemės) ir puikias savo bei mažylio nuotaikas. Na o norintys pasportuoti drauge su savo jau paaugusiomis atžalomis, tuo pat metu, pirmadieniais 18:30 S. Dariaus ir S. Girėno stadione, gali atvykti į „Nike Training Club“ ir vaikų treniruotes.

Senjorai dukart per savaitę – antradieniais ir ketvirtadieniais – kviečiami prisijungti prie treniruočių. Antradieniais 10 ryto jie kviečiami į Kauno Jono Basanavičiaus gimnazijos stadioną, o ketvirtadieniais tuo pačiu metu – į Panemunės paplūdimį.

Dar viena treniruotė aktyviems kauniečiams vyksta kiekvieną antradienį nuo 19 valandos Nemuno saloje (prie „Žalgirio“ arenos), o šokti mėgstantys ar pilvo presą stiprinti norintys gali prisijungti prie kiekvieną sekmadienį visą vasarą vyksiančių užsiėmimų Nemuno saloje. Pilvo presą ir nugarą stiprinti siūloma nuo 10:30, o solo latino treniruotės toje pačioje vietoje valanda vėliau, 11:30. Trenerės rekomenduoja į treniruotes atsinešti rankšluostį arba jogos kilimėlį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA